youtube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Infosessie voor toekomstige, kersverse of ervaren ouders

Voor de eerste keer zwanger? Net bevallen? Of heb je vragen over je kleuter, peuter of tiener? Ouderschap kan zeker overweldigend zijn, hé? We helpen onze ouders graag een handje door infosessies aan te bieden op maat van je vragen. 

Infino staat voor samen groeien en dat menen we.
Schrijf je gratis in!  

Infosessie babytaal ontcijferen

Sofie De Lille is één van de weinige gecertifieerde experten in het vak babytaal ontcijferen. Als ervaren kinesitherapeut helpt ze zwangere vrouwen bij een comfortabele zwangerschap.

In deze infosessie leert ze je hoe je de verschillende geluiden van je baby moet interpreteren. Leer je baby begrijpen en werk nog sneller aan die unieke band.

Gratis deelnemen

Ergonomie voor zwangere vrouwen

Lap, lukt het niet meer om je schoenen te strikken of je peuter te heffen terwijl je zwanger bent. Infino organiseert een infosessie voor ergonomie met een bolle buik.

Sofie De Lille, ervaren kinesitherapeut, helpt zwangere vrouwen bij een comfortabele zwangerschap en ontvangt je graag voor een sessie rond ergonomie tijdens de zwangerschap.

Gratis deelnemen

startbedrag zwangerschap prime allocation de naissance
Startbedrag  bevalling

Infosessie babymassages

Je kleintje geniet van de intieme momenten met mama en papa. Echt! Een babymassage tussen 0 maand en 6 maand is een ideale traktatie voor baby én ouders om te genieten van elkaar.

Experte Sofie De Lille toont je in deze infosessie welke handelingen je kan doen om een relaxerende massage voor je kleintje te geven.

Gratis deelnemen