YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Vakantie en vrije tijd

De voordelen van een herfstwandeling in het bos met een picknick

Het is herfst. Het kwik duikelt naar beneden, de dagen duren minder lang en natte bladeren dwarrelen op de grond. Heb jij ook last van een herfstdip? Zie je op tegen het donkere weekend – binnen én met rondhuppelende kinderen? Dat hoeft zo niet te zijn. Ons advies? Duffel je goed in en ga naar buiten! 

Frisse lucht: goed voor je gezondheid én moraal

  1. De herfst is het perfecte seizoen voor een stevige boswandeling met je gezin. Echt waar! Denk even niet aan de glibberige modderpaadjes en koude temperaturen. Bekijk het vanuit een nieuw en verrassend standpunt: Een warme trui, een dikke winterjas en waterdichte laarzen. Met die drie items geniet je optimaal van de verkwikkende herfsttemperaturen. Het resultaat? Je gezin krijgt een energieboost. En iedereen zit goed in zijn vel. 
  2. Geraakt het zonlicht niet meer binnen in je donkere huiskamer? Zoek dan zelf de zonnestralen op. Net vóór de middag pakt de zon uit met schitterend herfstlicht. Blijf even stilstaan. Voel de warmte van de zon op je 


Meer nog...

Infino plant een bos van wel meer dan 10.000 bomen. Jawel. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden om de wereld beter achter te laten. Onze kinderen verdienen het. 

Alles over het Infinobos

 


Deel deze pagina met je netwerk

Lees meer

Vakantie en vrije tijd

Wat is een Babymoon?

Heb je net ontdekt dat je zwanger bent of wil je zwanger worden en plan je een reis? Dan is het verstandig om een aantal dingen te checken bij het organiseren van je trip. Met wat extra voorbereiding kan je dan zorgeloos genieten van je ‘babymoon’!

Vakantie en vrije tijd

Zomers zwanger zijn

“Zwanger zijn is het mooiste dat je kan overkomen.” Wel, wij kennen enkele toekomstige mama’s die dat met deze temperaturen op z’n zachtst gezegd zullen nuanceren.

Vakantie en vrije tijd

Zomeropvang

De jaarlijkse schoolvakantie: reuzefijn voor de kids maar voor het gezin telkens weer een hele organisatieklus. Gemiddeld 80 schoolvrije dagen per jaar … en hoeveel verlofdagen heb jij? Inderdaad, dat is verre van evident…