Hi, we zijn Infino... Psstt.. onze service is afhankelijk per regio. Pick je regio, dan krijg je content op maat.

Waar woon je?

Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Kindje op komst? Vraag je startbedrag aan!

Aansluiten bij Infino is een prima idee. "Samen groeien" is onze leuze en dat menen we ook. We ondersteunen je financieel, geven je advies en houden je steeds op de hoogte van alle mogelijke voordelen.

  • We zorgen voor een vlotte en stipte uitbetaling van je kinderbijslag en andere toelagen
  • We nemen alle administratieve rompslomp van je over
  • We houden je op de hoogte van alle voordelen die we jou en je gezin kunnen schenken
  • We handelen volgens duurzame principes van inclusiviteit, verdraagzaamheid en met respect voor het klimaat.

Vraag nu je startbedrag (geboortepremie) van € 1.167,33 aan. Dit duurt slechts enkele minuten.

In de kijker : Onze blogs al gelezen? 

We publiceren wekelijkse interessante weetjes voor het hele gezin.

Eens piepen?
Wat doen we?

Startbedrag (kraamgeld) en Groeipakket (kinderbijslag)

Samen groeien begint bij het aanvragen van je Startbedrag (zowel geboorte als adoptie). Daaruit volgt dat je automatisch bent aangesloten voor het Groeipakket, het nieuwe kinderbijslag. Handig, hé? Je hoeft maar één keer een aanvraag te doen, wij regelen de rest. 

We zijn dé uitbetaler (kinderbijslagfonds) met een hart voor alle kinderen én alle ouders. 
Alle medewerkers van Infino zorgen er elke dag voor dat je gezinsbijslag stipt wordt uitbetaald om je een extra duwtje in de rug te geven. 

Al aangesloten bij een andere uitbetaler? Overstappen kan. We verwelkomen je gezin met open armen.

Wie zijn we? 

Waarvoor kan je bij Infino terecht?
WAT IS de geboortepremie?

Een financieel duwtje in de rug

De geboortepremie is een belangrijk duwtje in de rug. Je kan het geld gebruiken voor alles wat je kindje nodig heeft.
Alles over de geboortepremie chevron down
RAAK JE ER ZELF NIET UIT?

Infino biedt een klare kijk op jouw dossier

Bij Infino willen we kinderen zien opgroeien en hen helpen hun plaats in de samenleving te vinden. Daarom zijn we hier om je te helpen.
Contacteer ons chevron down
Ontmoet ons

Onze openingsuren

  • Zonder afspraak verwelkomen we je in onze kantoren op maandag en donderdag van 8u tot 17u.
  • Met afspraak of telefonisch staan we je te woord van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u.

Tijdens schoolvakanties gelden andere openingsuren: van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 16u30.

Onze kantoren

Wat maakt Infino anders?

Kwaliteit van onze dienstverlening

Je Groeipakket / kinderbijslag wordt kinderspel; bij ons hoef je niet eindeloos paperassen in te vullen. We helpen je snel, waardoor jij geen tijd verliest aan administratie. Elke maand betalen we stipt en correct uit aan meer dan 500.000 leden.

Gepersonaliseerd advies

Je persoonlijke expert staat voor je klaar; we bieden graag gepersonaliseerd advies op de manier die jij verkiest. Je kunt ons bereiken via chat, telefoon, op kantoor, mail... en krijgt snel een antwoord van een specialist. De juiste informatie voor jouw situatie? Die vind je bij Infino!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

We hebben een hart voor alle kinderen en de planeet die we voor onze kinderen achterlaten; daarnaast hebben we bij Infino extra aandacht voor de kwetsbaren in de maatschappij. Elke situatie wordt met respect behandeld. We strijden actief tegen kinderarmoede en dragen bij tot een duurzame en verdraagzame wereld waar iedereen zich welkom voelt. We planten zelfs een bos

Echt waar!

Digitale Tools

Snel en digitaal; bij Infino regel je je Groeipakket waar en wanneer jij dat wil. Snel informatie nodig? Je adres wijzigen? Op onze website en jouw persoonlijk portaal kun je alles vinden wat je zoekt. Een vraag of formulier online invullen en digitaal tekenen? Alles klaar in enkele minuten.

Ken je ons portaal al?

NIeuws en weetjes van infino

Wanneer mag ik de volgende uitbetaling verwachten?

De volgende uitbetaling van de kinderbijslag gebeurt op vrijdag 5 november.

Meer info over de betalingsdata

Kokkerellen met de kids

"Mama, papa, ik heb hooooonger"... "Ik wil kooooooekjes"...
Natuurlijk, schatjes! Waarom niet samen in de potten roeren? We hebben enkele heerlijke recepten voor het hele gezin. 
Nu is de vraag, wie gaat de afwas doen? 

Aan de slag

We planten een bos. Jawel, een bos!

Infino wil alle kinderen tijdens hun ontwikkeling op zoveel mogelijk vlakken ondersteunen. Niet alleen bij het voorzien van een financieel duwtje door het Groeipakket of startbedrag maar ook bij het bevorderen van hun levenskwaliteit en toekomst. Kinderen willen groeien in een wereld waarin ze alle mogelijkheden krijgen om zich te ontplooien. En dat willen wij ook!

Om onze jongsten een groene en gezonde toekomst te geven, neemt Infino haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op, zowel op economisch als sociaal én op ecologisch vlak. We kijken bewust verder dan vandaag en zetten in op een duurzame weg. Hoe? We planten een bos in samenwerking met Nassonia.

‘Samen groeien’ is onze baseline en die geldt net zozeer voor dit initiatief dat uitmondt in het planten van duizenden nieuwe bomen.


Meer informatie

Waarom kiezen voor Infino?

Bij Infino hebben we een aantal heldere principes. We willen een betrouwbare en betrokken partner zijn voor jou en je kinderen. We blijven altijd optimistisch en enthousiast. Maar we gaan ook zelfbewust te werk, met een hedendaagse, wereldwijze kijk op de dingen.


Mijn client advisor hielp me door alle veranderingen heen. Dankzij haar goede opvolging, kreeg ik elke maand alles waar ik recht op had.

Karin Van Somers

Mama van Milan

Handig voor jou

Snel informatie nodig? Je vindt vast heel wat terug op onze site.


Nog vragen?
Op deze pagina vind je vast het antwoord dat je zoekt.
Een formulier nodig?
Hier kun je downloaden wat je nodig hebt.
Alle formulieren >>

Kreeg je een sms over een extra toeslag?

Helaas circuleren er sms-berichten uit naam van de kinderbijslagfondsen die je vragen om een link te openen en gegevens door te geven. Ontving je een sms- of WhatsApp-bericht dat van ons leek te zijn? Vertrouw dit dan niet. Dit is een geval van phishing.

Bij Infino zullen we je nooit via sms of WhatsApp benaderen, laat staan via deze manier persoonlijke informatie opvragen. We betreuren dat online fraudeurs ons hiermee in een slecht daglicht stellen.

Je hoeft bijvoorbeeld voor de COVID-19-toeslag niets te ondernemen. Helaas circuleren er phishingberichten die het tegendeel beweren. Als je een bericht krijgt over de extra COVID-19-toeslag met de vraag om een link te openen, doe dit dan niet en verwijder het bericht meteen.

In geval van een verdacht bericht kan je dit melden via Safeonweb (verdacht@safeonweb.be), bij het Centrum voor Cybersecurity België. Je kan ook contact opnemen met het meldpunt voor (internet)fraude (https://meldpunt.belgie.be/meldpunt/) en/of bij de lokale politie. Alvast bedankt om dit te doen.

Sluit je aan bij Infino; dan groeien we samen!

Het opvoeden van je kind is een uitdagend, maar ook fantastisch avontuur. Wil je er met volle teugen van kunnen genieten? Laat je dan steunen door Infino!