Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Infino,  de uitbetalingsactor (kinderbijslagfonds) die samen met je gezin groeit

Infino, uitbetalingsactor (het vroegere kinderbijslagfonds) heet jullie welkom. En met 'jullie' bedoelen we natuurlijk in de eerste plaats jouw kind of kinderen. Wat ons elke dag opnieuw motiveert: elk kind, zonder onderscheid, helpen groeien in het leven en in de samenleving.

Daarnaast willen we ook zoveel mogelijk jullie, de ouders, een steuntje in de rug geven. Met een vlotte en stipte uitbetaling van het Groeipakket (het vroegere kinderbijslag) en andere toelagen, maar ook met onze jarenlange expertise en onze levenservaring.

'Samen groeien' is onze leuze, en dat menen we

Met Infino sta je samen sterk om met volle teugen te kunnen genieten van het uitdagende, maar fantastische avontuur dat elk kind is.

Waarom we bij Infino doen wat we doen

Kinderen zien opgroeien en ze helpen hun weg te zoeken tot ze hun uiteindelijke plek in de samenleving vinden. Dat is wat Infino beweegt. Dat is wat iedereen die bij Infino werkt, motiveert om elke dag op te staan en het beste van zichzelf te geven. Om voor jou en je kinderen een begrijpende en betrouwbare partner te zijn doorheen het leven.

Waarom kiezen voor Infino?

Kwaliteit van onze dienstverlening

Je Groeipakket / kinderbijslag wordt kinderspel; bij ons hoef je niet eindeloos paperassen in te vullen. We helpen je snel, waardoor jij geen tijd verliest aan administratie. Elke maand betalen we stipt en correct uit aan meer dan 500.000 leden. 

Gepersonaliseerd advies

Je persoonlijke expert staat voor je klaar; we bieden graag gepersonaliseerd advies op de manier die jij verkiest. Je kunt ons bereiken via chat, telefoon, op kantoor, mail… en krijgt snel een antwoord van een specialist. De juiste informatie voor jouw situatie? Die vind je bij Infino!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

We hebben een hart voor alle kinderen en de planeet die we voor onze kinderen achterlaten; daarnaast hebben we bij Infino extra aandacht voor de kwetsbaren in de maatschappij. Elke situatie wordt met respect behandeld. We strijden actief tegen kinderarmoede en dragen bij tot een duurzame en verdraagzame wereld waar iedereen zich welkom voelt.

Echt waar!

Digitale tools

Snel en digitaal; bij Infino regel je je Groeipakket waar en wanneer jij dat wil. Snel informatie nodig? Je adres wijzigen? Op onze website en jouw persoonlijk portaal kun je alles vinden wat je zoekt. Een vraag of formulier online invullen en digitaal tekenen? Alles klaar in enkele minuten.

We planten een bos. Jawel, een bos!

Infino wil alle kinderen tijdens hun ontwikkeling op zoveel mogelijk vlakken ondersteunen. Niet alleen bij het voorzien van een helpend duwtje in de rug door het Groeipakket of startbedrag, maar ook bij het bevorderen van hun levenskwaliteit en toekomstKinderen willen groeien in een wereld waarin ze alle mogelijkheden krijgen om zich te ontplooien. En dat willen wij ook! 

Om onze jongsten een groene en gezonde toekomst te geven, neemt Infino haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op, zowel op economisch als sociaal én op ecologisch vlak. We kijken bewust verder dan vandaag en zetten in op een duurzame weg. Hoe? We planten een bos in samenwerking met Nassonia 

Samen groeien’ is onze baseline en die geldt net zozeer voor dit initiatief dat uitmondt in het planten van duizenden nieuwe bomen. 

Meer weten?

Wat we bij Infino precies doen

We nemen allereerst een aantal administratieve klussen van je over.We zorgen voor een correcte uitbetaling van het Groeipakket (vroeger kinderbijslag) en andere toelagen waar je recht op hebt. En we houden je vooral ook up-to-date met informatie over alle kinderbijslagregels.

Bovendien geven we je persoonlijk, op maat gesneden advies over alle belangrijke momenten in de ontwikkeling van je kinderen. We willen je helpen wanneer we maar kunnen met aangepaste diensten zodat je kroost zich optimaal kan ontplooien.

Waarom we dit willen doen

En ten slotte willen we ook ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Waar de toekomst van onze kinderen op het spel staat, zal je ons horen. Zo geeft Infino een stem aan jouw kind. En geven we samen vorm aan een stralende toekomst.

Hoe we dat bij Infino willen doen

Bij Infino hebben we een aantal heldere principes. We willen een betrouwbare en betrokken partner zijn voor jou en je kinderen. We blijven altijd optimistisch en enthousiast. Maar we gaan ook zelfbewust te werk, met een hedendaagse, wereldwijze kijk op de dingen.

Partners

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen? Lees meer over onze dienstverlening op jouw maat. Op zoek naar een betrouwbare partner? Infino bundelt ervaring en expertise voor een snelle en correcte afhandeling. Bij Infino zit je goed met je onderneming, waar je ook bent. Want zowel in Vlaanderen, Brussel of Wallonië heb je aan ons de juiste gesprekspartner. Al meer dan 275.000 tevreden papa’s, mama’s en bedrijven over heel België maken deel uit van onze familie. We bundelen onze ervaring en expertise op het vlak van het Groeipakket (omvat het basisbedrag en extra toeslagen) om jouw bedrijf snel en correct verder te helpen.

Op kantoor, via de telefoon of online, je kan ons altijd makkelijk bereiken op de manier die jou het beste past. Je persoonlijke adviseur is betrokken met jouw zaak, en staat klaar voor jou na een eenvoudige afspraak. Bij Infino staan we garant voor een dienstverlening, toegankelijk en transparant. Omdat de nieuwe regelgeving niet altijd even helder is, zijn wij er voor jou met de correcte informatie en documentatie, daar kan je vanop aan.

Hoe kan Infino je bedrijf doen groeien?

Hoe aansluiten als partner?

Sluit jouw bedrijfsvisie nauw aan bij die van Infino? Staat samen durven groeien ook hoog aangeschreven in je missie of wil je dit initiatief ondersteunen? Laten we dan zeker rond de tafel zitten.

Partner worden van Infino


Stichting Pelicano - Samen kinderarmoede bestrijden in België.

Stichting Pelicano, onze partner, voert dagelijks de strijd tegen kinderarmoede. Een initiatief die we graag in de kijker zetten. 

Meer over onze samenwerking


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.