youtube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.
Arbre bébé

Duurzaam (op)groeien bij Infino 

Infino wil elk kind een plaats geven in een duurzame maatschappij. Elke kind heeft daar ook absoluut recht op. Hoe we dat precies doen? Door maatschappelijk verantwoord, integer en empathisch te handelen. 

Naast onze kwalitatieve dienstverlening, ons persoonlijk advies en gebruikersvriendelijke digitale tools is maatschappelijk verantwoord ondernemen onze vierde pijler. Waarom? Omdat we oprecht geven om je gezin. 

Hoe gaan we maatschappelijk verantwoord ondernemen, vraag je?

Inclusief en anti-discriminerend

We zijn er voor alle kinderen en richten al onze communicatie niet enkel tot het traditionele gezin. We praten over alle vormen van ouderschap, geboorte en adoptie. Onze website is er voor papa’s, mama’s, pluspapa’s, plusmama’s, nieuw-samengestelde gezinnen, alleenstaanden… We maken geen onderscheid in origine, sociale klasse of gender. We zijn laagdrempelig bereikbaar op allerhande manieren en alle informatie die we geven formuleren we zo duidelijk mogelijk, zowel qua structuur als taalgebruik. 

Inclusivité

Duurzaam ondernemen

Ons duurzame karakter willen we ook duurzaam communiceren. We geven onze planeet door aan onze kinderen en dat lees je in onze blogs. We gaan op zoek naar ecologisch verantwoord advies en ondernemen ook acties om de natuur te helpen bloeien. Onze digitale tools helpen om papier te sparen, we planten een Infino-bos en ook in onze kantoren is aandacht voor onze ecologische voetafdruk. 

Eens kijken?

Met een hart voor de kwetsbaren 

We hebben extra aandacht voor de kwetsbaren in onze maatschappij. We staan kwetsbare ouders bij met correcte, duidelijke informatie over toeslagen en geven persoonlijk advies. We dragen ook ons steentje bij in de strijd tegen kinderarmoede, bijvoorbeeld door onze samenwerking met Huizen van het Kind en Stichting Pelicano.  

Wil je overstappen naar Infino?

Steun een Pelicanokind via het Infino Bedrijfsfonds!


Elk kind verdient een goede start. Dat wensen we toch ook voor al onze kleintjes. Ook gezinnen die het minder breed hebben, hebben grootse dromen voor hun kinderen. Samen durven groeien, dat is onze leuze. We bedoelen ook écht 'samen', als gemeenschap. 

Ik wil een kindje steunen!

We helpen kinderen én de planeet
Allocation de naissance arbre groeipakket

Pssst.. Infino plant bomen! 

Infino wil alle kinderen tijdens hun ontwikkeling op zoveel mogelijk vlakken ondersteunen. Niet alleen bij het voorzien van een financieel duwtje door het Groeipakket of startbedrag maar ook bij het bevorderen van hun levenskwaliteit en toekomstKinderen willen groeien in een wereld waarin ze alle mogelijkheden krijgen om zich te ontplooien. En dat willen wij ook! 

Om onze jongsten een groene en gezonde toekomst te geven, neemt Infino haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op, zowel op economisch als sociaal én op ecologisch vlak. We kijken bewust verder dan vandaag en zetten in op een duurzame weg. Hoe? We planten bomen in samenwerking met Nassonia 

Samen groeien’ is onze baseline en die geldt net zozeer voor dit initiatief dat uitmondt in het planten van duizenden nieuwe bomen. 

Lees meer

We zoeken ook duurzaamheid in onze partnerships

Maatschappelijk verantwoorde partners 

We gaan met al onze gezinnen een duurzame relatie aan en willen dit ook doen met onze partners. We zien er steeds op toe dat ook de ondernemingen waar we mee samenwerken inclusief en duurzaam werken, met een hart voor de kwetsbaren. De partnerships die we aangaan, dienen steeds om “onze kinderen” te helpen. 

Partner worden van Infino?

Stichting Pelicano
Stichting Pelicano, onze partner, voert dagelijks de strijd tegen kinderarmoede. Een initiatief die we graag in de kijker zetten.
Meer weten? chevron down
Huizen van het Kind
Infino werkt met heel veen ambitie samen met Huizen van het Kind. Infino stelt haar adviseurs op regelmatige basis ter beschikking om Huizen van het Kind te ondersteunen met expertise. We willen advies verschaffen aan elk gezin rond opvoeden, opgroeien en het uitbetalen van het Groeipakket (het nieuwe kinderbijslag).
Meer weten?
Bewuste keuzes maken
Misschien maak je al bewust keuzes. Je huis goed isoleren, minder vlees eten.. Maar is je uitbetaler voor het Groeipakket of kinderbijslag ook al duurzaam?
Lees meer

Kindje op komst? Wij informeren je met plezier!

Ben je voor het eerst zwanger? Proficiat! Wist je dat je recht hebt op een startbedrag of kraamgeld? Infino legt het je graag glashelder uit. Het bedrag aanvragen duurt slechts 2 min dankzij onze handige digitale tools.

Je startbedrag of kraamgeld aanvragen was nog nooit zo gemakkelijk.

Je startbedrag of kraamgeld aanvragen?

Sluit je vandaag nog aan bij Infino

We begeleiden je bij elke stap.