YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Jouw Groeipakket altijd bij de hand

Het is soms geen eenvoudige taak om een overzicht te krijgen van al je betalingen. En wie is je client advisor voor het beheren van je Groeipakket of kinderbijslag nu ook al weer? Graven in je mailtjes is niet meer nodig. Ontmoet ons in het Infino portaal, My Infino.

Nieuw: controleer de status van je schooltoeslag, zo weet je in welke fase je dossier zich bevindt.

Alles over de schooltoeslag

De voordelen van ons portaal

  1. 24/7 bereikbaar
  2. Check je vorige of volgende betalingen
  3. Nooit meer wachten op een antwoord
  4. Een attest downloaden is kinderspel
  5. Persoonlijk contact met je dossierbeheerder
  6. Alle brieven en documenten altijd bij de hand
  7. Minder papier om bij te houden (of te verliezen)

Kortom, het portaal laat je snel én op gebruiksvriendelijke wijze toe om in je eigen dossier te duiken. Het overzicht van je uitbetalingen voor het Groeipakket, altijd en overal beschikbaar. 

Ga naar jouw persoonlijk portaal

Jouw klantenportaal

snel en gemakkelijk

Jouw Groeipakket: snel en gemakkelijk

Je vindt snel zelf een antwoord
Denk je dat digitale tools complex zijn? Nee hoor. Bij Infino vinden we dat IEDEREEN snel en eenvoudig toegang moet krijgen tot het dossier van het Groeipakket. Snel informatie nodig? Een attest downloaden? Op jouw persoonlijk portaal kun je alles vinden wat je zoekt, waar en wanneer je wil.

Attesten downloaden

Download je attest in ons portaal

Attesten downloaden wordt kinderspel
Wordt er een attest gevraagd van je gezinsbijslagen? Fiscale attesten hoeven niet ingewikkeld te zijn, je kunt ze gewoon downloaden via ons portaal. Je kiest zelf de periode en kunt meteen het gevraagde document doorgeven. Het duurt amper een paar seconden en je kunt het altijd en overal doen, zodat je het zeker niet vergeet.

Controleer de status van je dossier

Schooltoeslag: controleer je status

Nieuw op My Infino: controleer de status van je schooltoeslag
Soms duurt het even voor we kunnen uitbetalen, omdat we bijvoorbeeld nog gegevens missen van de kruispuntbank. Jouw persoonlijke portaal bespaart je heel wat stress: je kunt namelijk live volgen hoe ver we staan.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact via het Infino portaal

Je vraag komt meteen bij de juiste persoon terecht

Op je persoonlijke portaalpagina zie je meteen wie jouw dossier ter harte neemt. Je kunt deze persoon rechtstreeks bellen of mailen. Jouw expert kent jouw situatie en beantwoordt discreet en direct al je vragen. Voor je het weet, hebben jullie een persoonlijke band en wensen jullie elkaar en elkaars kinderen een gelukkige verjaardag.

Minder papier = beter voor het milieu

Infino Portaal: minder papier = meer bomen

Je werkt mee aan een ecologische samenleving
Als we met z'n allen meer gebruik maken van digitale tools, dan hoeven we niet zoveel papier te nuttigen. Jep, digitale tools zijn dus bevorderlijk voor het milieu. We geven onze planeet immers door aan onze kinderen. Bij Infino gaan we steeds op zoek naar ecologisch verantwoorde werkwijzen. Onze digitale tools helpen om papier te sparen. Want we gaan toch geen bos planten om daarna meer brieven te versturen? 
Meer over ons bos

Nog meer informatie

Nog meer 24/7 inspiratie...

Kinderwens

10 lees- en kijktips voor wie aan kinderen wil beginnen

Je kunt via Google heel wat terugvinden en je hebt ongetwijfeld zelf ook titels in je hoofd die je ooit ergens zag. Wij willen hier tien minder bekende boeken, series en films onder de aandacht brengen.

Kinderwens

Kinderen krijgen: een goed idee?

“En, wanneer komt er een klein wondertje?” Je krijgt deze vraag de laatste tijd meer dan anders. Misschien ging je samenwonen met je partner, misschien kocht je een huis of startte je een nieuwe job.

Kinderwens

IVF, je bent niet alleen

Een IVF-traject is emotioneel en uitdagend, maar gelukkig is er ook ruimte voor hoop en humor. In deze blog delen we een aantal grappige en inspirerende verhalen van mensen die net als jij in een IVF-traject zitten of hebben gezeten.

Deel deze pagina met je netwerk 

"Als drukwerkende mama kom ik vaak pas na acht uur 's avonds aan administratie toe. Dankzij My Infino kan ik nog snel dat gevraagde attest downloaden als mijn zoontje slaapt. Of even checken hoe het staat met de uitbetalingen alvorens ik de schoolrekening betaal." Yasmin, mama van Luca