YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Samen met bedrijven groeien

Infino is altijd op zoek naar partners om te helpen bij onze missie; het streven naar een betere wereld voor kinderen.

Ook steken we graag een helpende hand uit om bedrijven, vooral de HR-afdeling, te ontzorgen wanneer een medewerker een kindje verwacht. Vertrouw op een toegankelijke en transparante dienstverlening van Infino.

Meer dan 25 jaar ervaring

Infino is ontstaan uit een samenwerking tussen Acerta en Securex. Al meer dan 25 jaar zetten we ons keihard in om de meest duurzame speler te zijn onder de uitbetalers van het startbedrag / kraamgeld / geboortepremie en het Groeipakket / kinderbijslag.

Zo'n 500.000 kinderen zijn al aangesloten bij Infino en tal van partners beschouwen ons als het enige aanspreekpunt voor de uitbetaling van hun startbedrag / kraamgeld (link) en Groeipakket / kinderbijslag (link). Waarom? 

  • We zorgen voor een vlotte en stipte uitbetaling van het Groeipakket / kinderbijslag en andere toelagen 
  • We nemen alle administratieve rompslomp over 
  • We informeren onze gezinnen met handige en inspirerende tips en feiten 
  • We zetten ons in om elk kind gelijke kansen te geven

Ondersteuning voor je medewerkers

Ben je ondernemer? Heb je een getalenteerde equipe in huis die je zoveel mogelijk wil ontzorgen van paperassen en achterloop voor de uitbetaling van het Groeipakket / Kinderbijslag of startbedrag / kraamgeld? Daar weet Infino wel raad mee. Je kan een partnership aangaan met ons en wij doen de rest. Zo komen vragen over de uitbetaling niet langer bij je HR-krachten terecht, maar is Infino jouw bondgenoot om alles correct op te volgen en tijdig relevante informatie te geven.

Is je collega zwanger?

Denk dan zeker aan Infino voor een vlotte opvolging.

Contacteer ons

Ben je zelfstandig?

Als ondernemer heb je wel andere dingen te doen dan het opvolgen van je Groeipakket / kinderbijslag of de aanvraag van je startbedrag / kraamgeld. Laat dat liever aan ons over. Zo kan jij verder ondernemen en aftellen naar de komst van je kleintje of activiteiten verzinnen voor je bengeltjes.

Dankzij onze moederbedrijven, Securex en Acerta, hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van deze dienstverlening. Je kan dus op ons vertrouwen voor een correcte en vlotte opvolging.

Meer info voor zelfstandigen >


Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons

Contacteer Elisabeth Neckebroek voor meer informatie

Maatschappelijke raakvlakken

Onze partners delen onze waarden en normen. Elk kind telt! Zonder uitzonderingen. We hebben het over inclusiviteit en de wil om het klimaat te verbeteren zodat onze kinderen ook kunnen genieten van een mooie, gezonde toekomst. Deel jij onze visie? Dan zijn we enthousiast om rond de tafel te zitten. Contacteer Elisabeth Neckebroek voor meer informatie.

Contact

We planten een bos. Jawel, een bos!

Infino wil alle kinderen tijdens hun ontwikkeling op zoveel mogelijk vlakken ondersteunen. Niet alleen bij het voorzien van een helpend duwtje in de rug door het Groeipakket of startbedrag, maar ook bij het bevorderen van hun levenskwaliteit en toekomst. Kinderen willen groeien in een wereld waarin ze alle mogelijkheden krijgen om zich te ontplooien. En dat willen wij ook!

Om onze jongsten een groene en gezonde toekomst te geven, neemt Infino haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op, zowel op economisch als sociaal én op ecologisch vlak. We kijken bewust verder dan vandaag en zetten in op een duurzame weg. Hoe? We planten een bos in samenwerking met Nassonia.

‘Samen groeien’ is onze baseline en die geldt net zozeer voor dit initiatief dat uitmondt in het planten van duizenden nieuwe bomen.

Meer informatie

Partners in de kijker

Huizen van het Kind

Infino werkt met heel veen ambitie samen met Huizen van het Kind. Infino stelt haar adviseurs op regelmatige basis ter beschikking om Huizen van het Kind te ondersteunen met expertise. We willen advies verschaffen aan elk gezin rond opvoeden, opgroeien en het uitbetalen van het Groeipakket (het nieuwe kinderbijslag).
Meer weten?

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano, onze partner, voert dagelijks de strijd tegen kinderarmoede. Een initiatief die we graag in de kijker zetten.
Meer weten?

Ferm

Ferm en uitbetaler (vroeger kinderbijslagfonds) Infino slaan de handen in elkaar om samen ouders zoveel mogelijk administratief te ondersteunen en ontzorgen, zodat ze met volle teugen van het ouderschap kunnen genieten.
Neem een kijkje

Nog meer inspiratie

Pssst... Onze blogs zijn ook altijd geschreven vanuit een duurzame insteek. Kostums maken met recyclagemateriaal? Vakantieuitstapjes met weinig budget? We geven inspiratie aan elk gezin.

Gezondheid

Over snotneuzen met snotneuzen

Je kent het wel. Met het vallen van de bladeren duurt het niet lang eer ook de eerste slachtoffers vallen. Jong, oud en alles ertussen; niemand ontsnapt aan de gevreesde valling.

Zwangerschap

Eerste trimester zwangerschap

Je kwam onlangs te weten dat je een kindje verwacht, de vreugde is groot omdat je een kind draagt, maar er rijzen ook vragen… Wat gebeurt er tijdens de eerste weken van de zwangerschap? Wat verandert er voor jou en voor deze baby in ontwikkeling?

Zwangerschap

Tweede trimester

Je eerste trimester is net afgelopen, dus beland je in het tweede trimester. Je bent weldra in de helft van jouw zwangerschap. Hoog tijd dus om de balans op te maken van de ontwikkeling van je baby en je algehele gezondheidstoestand.

Deel deze pagina

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.