YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Fara & Infino; jouw keuze

Jij kent Fara, dus jij maakt bewuste keuzes, ook als het op je Groeipakket aankomt. Bij ons ben je welkom.

Bij Infino geloven we dat ELK kind een gelijke kans verdient in een betere wereld. Je wil je kind zien opgroeien in een gezonde en stabiele omgeving. Dat willen we ook. Samen durven groeien, dat is onze leuze. En dat menen we.

Een startbedrag voor elk pril begin

Je kindje heeft recht op alle mogelijke steun, ook financieel. Je kan zelf je uitbetaler kiezen en je aanvraag indienen, nog voor je eerste kindje er is. Infino helpt je graag verder zodat jij je meer kan focussen op je kleine wondertje(s).

We ontzorgen je door je Groeipakket tijdig en correct uit te betalen. Bovendien informeren we je over alle extra voordelen waar jij recht op hebt. Om te beginnen: een startbedrag van € 1.214,49

Vraag je startbedrag aan     


Je Groeipakket: groeit mee met jouw situatie

Een aanvraag duurt twee minuten. Als dat niet handig is! Eens we je verzoek hebben ontvangen, gaat je persoonlijke expert meteen aan de slag. We besparen je zo veel mogelijk administratie en je kunt erop rekenen dat we alles voor je uitzoeken.

Stap je over van een andere uitbetaler? Dan nemen we de betalingen geruisloos over. Jij kunt sowieso op je twee oren slapen. En je dossier? Dat vind je nog voor de eerste uitbetaling op ons klantenportaal My Infino.

Sluit je aan bij Infino

Waarom kiezen voor Infino?

We spreken jouw taal

Bij ons is iedereen welkom; elke origine, gezinssamenstelling, gender, budget... We proberen in onze communicatie met iedereen rekening te houden. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, bij ons kom je hopelijk thuis.

Bij Infino erkennen we de struggles die we als ouders doormaken. Het is oké om een mindere dag te hebben. Het is oké om niet perfect te zijn. Elke ouder doet alles wat mogelijk is. We zijn trots op alle ouders!

Sluiten deze waarden ook aan bij jouw ideale uitbetaler? Overstappen kan, je bent van harte welkom.

Nog meer inspiratie

Uiteraard lees je trouw alle Onder Mama blogs. Wist je dat we regelmatig informatie uitwisselen?

Gezondheid

Over snotneuzen met snotneuzen

Je kent het wel. Met het vallen van de bladeren duurt het niet lang eer ook de eerste slachtoffers vallen. Jong, oud en alles ertussen; niemand ontsnapt aan de gevreesde valling.

Zwangerschap

Eerste trimester zwangerschap

Je kwam onlangs te weten dat je een kindje verwacht, de vreugde is groot omdat je een kind draagt, maar er rijzen ook vragen… Wat gebeurt er tijdens de eerste weken van de zwangerschap? Wat verandert er voor jou en voor deze baby in ontwikkeling?

Zwangerschap

Tweede trimester

Je eerste trimester is net afgelopen, dus beland je in het tweede trimester. Je bent weldra in de helft van jouw zwangerschap. Hoog tijd dus om de balans op te maken van de ontwikkeling van je baby en je algehele gezondheidstoestand.

Ken je nog (toekomstige) ouders? Deel deze pagina met je netwerk