Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Infino met VBOV; een vruchtbare samenwerking voor je Groeipakket

Wij zorgen voor correcte en actuele informatie, begripvolle adviezen, online zelfbediening en toolkits, een vaste contactpersoon, een hart voor een duurzame toekomst… Zowel voor het gezin als voor iedereen die betrokken is. Want “it takes a village to raise a child”.

Ook jij bent een belangrijk deel van dat dorp. Krijg je vragen over het startbedrag en Groeipakket? Infino helpt je graag verder! En daarnaast betalen we stipt en correct het Groeipakket uit, dat spreekt voor zich.

Hoe kan Infino jou helpen?

Jouw tijd is kostbaar. Ons eeuwige respect voor vroedvrouwen en doula's hebben we al meermaals verklaard. Daarom is al onze communicatie erop gericht om jou snel correcte informatie te bezorgen. Dat doen we op verschillende manieren:

Bestel gratis zwangerschapsboeken

Zwangerschapsbijbel klonk net iets té pretentieus, maar je medewerkers vinden er echt wel alle info en advies in die ze nodig hebben om de komst van hun kind stap voor stap voor te bereiden. Inclusief handige checklists en notitieruimtes.

Naar onze toolkit

Onze missie in minder dan 1 minuut

It takes a village to raise a child. Jij bent een belangrijk deel van dat dorp. Wij willen graag ondersteunen.

Sluit je vandaag ook zelf nog aan bij Infino

Ook voor jou kan het handig zijn om voor Infino te kiezen voor jouw kind(eren). Waarom? We vertellen graag wat Infino anders maakt.