Hi, we zijn Infino... Psstt.. onze service is afhankelijk per regio. Pick je regio, dan krijg je content op maat.

Waar woon je?

Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Onze toolkit

Heb je nog Infino spullen nodig? We hebben een groots aanbod. En best of all... Het is volledig GRATIS.

Ook als je het drukwerk wil personaliseren, kan je contact met ons opnemen. Zo kan bijvoorbeeld jouw logo op ons zwangerschapsboek passen.

Bekijk hieronder ons bestaande aanbod, om te downloaden of te bestellen.

Onze toolkit vol handige items voor zwangere vrouwen

Infino wil een echte one-stop shop zijn om jouw werk te verlichten. Denk maar aan alle informatie verschaffen aan je zwangere collega, patiënt of contact. Daar kruipt wat tijd in, niet? Tijd die je liever anders invult. Maar, je wil er natuurlijk zijn voor de mama of papa in spe. Uiteraard. Vandaar: deze toolkit helpt je een handje. Je blijft pragmatisch en krijgt ruimte in je agenda.

Van A(aansluitingsformulier) tot Z(wangerschapsboek). Je kan het hier allemaal gratis downloaden, bestellen of aanvragen. 

Zwangerschapsboek
Zwangerschapsbijbel klonk net iets té pretentieus, maar je medewerkers vinden er echt wel alle info en advies in die ze nodig hebben om de komst van hun kind stap voor stap voor te bereiden. Inclusief handige checklists en notitieruimtes.
Bestellen
Downloaden als pdf
Checklist voor ouders
Naast onze checklist voor hr-managers hebben we natuurlijk ook een checklist voor toekomstige ouders. Een handig overzicht waarin we maand per maand uitleggen wat ze allemaal moeten regelen en hoe.
Bestellen
Downloaden als pdf
Affiche
Informeer je medewerkers via deze affiche met handige QR-code. Daarmee belanden ze meteen op de aansluitingspagina van Infino. Je kan de boodschap op de affiche ook aanpassen, in functie van wat je medewerkers het vaakst vragen, bijvoorbeeld.
Bestellen
Downloaden als pdf
Aansluitingsformulier
Met dit formulier is het kinderspel om je medewerkers aan te sluiten bij Infino en het startbedrag aan te vragen. Je kan het formulier bovendien personaliseren met het logo van je bedrijf.
Bestellen
Downloaden als pdf
Banners
Digitale affiches, zeg maar. Je kan ze op je website of intranet plaatsen, om je medewerkers direct naar de informatie te gidsen die ze zoeken.
Contacteer ons
Download een voorbeeld
Zwangerschapsmails
Negen kant-en-klare mails om naar je medewerkers te sturen. Eentje voor elke maand van de zwangerschap, met advies en info op maat, aan te passen aan jouw huisstijl. Wedden dat deze service zal ‘bevallen’? ;)
Contacteer ons
Download een voorbeeld
Jouw bedrijf in onze blogs
Beweegt jouw bedrijf hemel en aarde voor medewerkers die een kindje verwachten? Hanteer jij als hr-manager een unieke of innovatieve aanpak? Laat het ons weten, dan kunnen we jouw bedrijf in de kijker zetten in een van onze blogs.
Contacteer ons
Over deze samenwerking
Jouw bedrijf op onze website
Leuke of inspirerende quote die je wil delen? Bezorg hem ons, samen met een foto van je team, en we vermelden je bedrijf op onze website.
Contacteer ons
Waarom partner worden?
Word ambassadeur
Laat je netwerk weten dat jij alles kent van het Groeipakket en deel leuke tips en tricks voor (aanstaande) ouders.
Ik wil mijn netwerk helpen
Meer informatie

Jouw gegevens

Jouw bestelling

Al aan je Franstalige contacten gedacht?

Extraatjes
Ja, ik wil een digitale banner op onze site
Ja, ik wil mails over de stadia van zwangerschap ontvangen
Ja, ik wil dat ons bedrijf betrokken wordt in de blogs
Ja, mijn bedrijf mag vermeld worden op de website van Infino


Infino zal jouw persoonsgegevens enkel gebruiken om op jouw vraag te antwoorden of je de gevraagde informatie te bezorgen. Infino kan je nog contacteren na het plaatsen van de bestelling.

Hartelijk dank voor je tijd en interesse.

Je kunt op elk moment bijbestellen of contact opnemen. Vragen? We graven samen naar antwoorden!