YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Meest recente artikels

Gezondheid

Over snotneuzen met snotneuzen

Je kent het wel. Met het vallen van de bladeren duurt het niet lang eer ook de eerste slachtoffers vallen. Jong, oud en alles ertussen; niemand ontsnapt aan de gevreesde valling.

Zwangerschap

Eerste trimester zwangerschap

Je kwam onlangs te weten dat je een kindje verwacht, de vreugde is groot omdat je een kind draagt, maar er rijzen ook vragen… Wat gebeurt er tijdens de eerste weken van de zwangerschap? Wat verandert er voor jou en voor deze baby in ontwikkeling?

Zwangerschap

Tweede trimester

Je eerste trimester is net afgelopen, dus beland je in het tweede trimester. Je bent weldra in de helft van jouw zwangerschap. Hoog tijd dus om de balans op te maken van de ontwikkeling van je baby en je algehele gezondheidstoestand.

Zwangerschap

Jezelf én je kindje beschermen tegen de griep

Iedereen weet hoe ellendig je je kan voelen met griep. Dat wens je niemand toe, zeker niet een toekomstige mama. Want dat kleine wezentje in haar buik heeft alle kracht nodig om te groeien.

Zwangerschap

Mama worden

Je staat op het punt om mama te worden en dat brengt sowieso een heleboel gevoelens met zich mee. Hoog tijd om even de balans op te maken van dit nieuwe, prachtige avontuur dat net gestart is.

Zwangerschap

Zwangerschapsdiabetes

De juiste oorzaak van zwangerschapsdiabetes is vandaag nog altijd niet bekend. Factoren zoals overgewicht, leeftijd en erfelijkheid spelen zeker een rol.

Zwangerschap

Wat hoort je baby in je buik?

Hoort je baby al iets wanneer hij nog in mama’s buik verscholen zit? Natuurlijk wel! Maar de ene sound al liever dan de andere, net zoals later op zijn of haar eerste zomerfestival ...

Gezondheid

Kinderen met een handicap

Met ruim een miljard vormen personen met een handicap de grootste minderheidsgroep op deze planeet. 3 december is dus dé dag om hun behoeftes op de agenda te houden.

Podcast

Beluister de podcast Radio Mama

Kristien Wollants, da’s een duizendpoot van jewelste. Ze is logopediste van opleiding en combineert thuisblijven voor de kindjes (Leon en Ella) met een radiocarrière op Q-music.

Studenten

Herexamens; thuis voor de buis

Juli staat typisch bol van vakantieplannen. Alleen durven tegenvallende studieresultaten die vaak hypothekeren. Een tweede zit gepaard met je vakantieveto houden je student thuis. Verdiend? Misschien. Terecht? Hmmm…

Studenten

Studentenjob en het Groeipakket

Beetje geld verdienen? Tuurlijk wel. Maar je wil wel je recht op het Groeipakket / kinderbijslag behouden. Dat kan, onder bepaalde voorwaarden. Het eerste wat je moet doen: je goed informeren. Dit is wat je alvast weten moet ...

Studenten

Examenstress in huis

Ook als ouder is de examenperiode een stresserende bedoening. Papa en mama leven heel hard mee, maar de wil om te helpen wordt niet altijd even goed onthaald.


1 - 12 van de 177

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.