Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Meest recente artikels

Groeipakket

Kind ten laste loonverschil per maand

In dit artikel bespreken we hoe twee of drie kinderen ten laste de belastingaangifte beïnvloeden, de impact op het netto-inkomen, en speciale situaties (fiscaal co-ouderschap of "wettelijk samenwonende partner")

Zwangerschap

Babyshower organiseren: tips en ideeën

Ontdek in onze handige gids hoe je eenvoudig een fantastische babyshower organiseert. We bieden tips voor het kiezen van thema's, spelletjes, cadeaus, en heerlijke hapjes en drankjes voor een perfecte babyshower.

Kinderwens

Kinderen krijgen: een goed idee?

“En, wanneer komt er een klein wondertje?” Je krijgt deze vraag de laatste tijd meer dan anders. Misschien ging je samenwonen met je partner, misschien kocht je een huis of startte je een nieuwe job.

Kinderwens

IVF, je bent niet alleen

Een IVF-traject is emotioneel en uitdagend, maar gelukkig is er ook ruimte voor hoop en humor. In deze blog delen we een aantal grappige en inspirerende verhalen van mensen die net als jij in een IVF-traject zitten of hebben gezeten.

Kinderwens

Twee koppels over hun kinderwens

In deze blog deel ik een aantal bemoedigende verhalen van mensen die net als jij op de natuurlijke manier proberen om een kindje te krijgen.

Kinderwens

Zwanger worden; 5 praktische tips

Als je een kinderwens hebt, wil je misschien zo snel mogelijk zwanger worden. Maar hoe kun je je kansen op een zwangerschap vergroten? Hier zijn vijf tips om sneller zwanger te worden.

Kinderwens

Fertiliteitsproblemen, wat nu?

Volgens de WHO heeft ongeveer 15% van de paren wereldwijd te maken met onvruchtbaarheid. Gelukkig zijn er verschillende fertiliteitsbehandelingen beschikbaar die je kansen op een succesvolle zwangerschap kunnen vergroten.

Kinderwens

Kinderwens op latere leeftijd: een uitdaging of een zegen?

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om pas op latere leeftijd moeder te worden. Sommigen hebben eerst andere prioriteiten, zoals studie, carrière of reizen. Anderen vinden pas later de juiste partner of hebben moeite om zwanger te worden.

Gezondheid

Over snotneuzen met snotneuzen

Je kent het wel. Met het vallen van de bladeren duurt het niet lang eer ook de eerste slachtoffers vallen. Jong, oud en alles ertussen; niemand ontsnapt aan de gevreesde valling.


1 - 12 van de 203

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.