youtube thumbnail

Hi, we are Infino... Psstt.. our service varies by region. Pick your region and you will receive customized content.

Where do you live?

You can always change your choice afterwards.

Handig voor jou

Heb je een vraag of zoek je een document? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Veelgestelde vragen
Die kinderbijslag, hoe zat dat nu weer? Wat verandert er als mijn kind in het buitenland gaat studeren? Ik verander van job, wat nu?
Formulieren
Bij een zwangerschap komen er best wat formaliteiten kijken. Elke onbekende premie is een gemiste kans op een extra spaarcentje voor de kleine. Daarom zetten we ze hier allemaal op een rijtje.
Extra hulp nodig?

Vraag nu je startbedrag aan

Aansluiten bij Infino is een prima idee. "Samen groeien" is onze leuze en dat menen we ook. We ondersteunen je financieel, geven je advies en houden je steeds op de hoogte van alle mogelijke voordelen.

Ik vraag nu mijn startbedrag aan

Alles over het Groeipakket

Het Groeipakket bestaat uit een basisbedrag en een reeks toeslagen. Deze toeslagen dienen om de gezinnen zo goed mogelijk te helpen en zijn afhankelijk van hun financiĆ«le- en gezinssituatie. 

Ik wil meer weten over het Groeipakket

Ken je Huis van het Kind al?

In een Huis van het Kind kunnen ouders en kinderen terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien; kinderopvang, gezondheidszorg, vrijetijdsaanbod, opvoedingsondersteuning...

Zoek een Huis in mijn buurt

Op zoek naar huishoudhulp of kinderopvang?

Ferm biedt naast huishoudhulp, kraamzorg, kinderopvang en thuiszorg ook heel wat boeiende activiteiten, tips, bijscholingen, DIY-pakketten en een stevig netwerk aan.

Ik wil graag ondersteuning

Subscribe to our newsletter

We will send you a newsletter at most once a month with changes in amounts, useful tips, parenting inspiration and other news.