Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Groeipakket

Alles over het groeipakket: de nieuwe kinderbijslag

Groeipakket

Kind ten laste loonverschil per maand

In dit artikel bespreken we hoe twee of drie kinderen ten laste de belastingaangifte beïnvloeden, de impact op het netto-inkomen, en speciale situaties (fiscaal co-ouderschap of "wettelijk samenwonende partner")

Groeipakket

Schoolbonus en schooltoeslag

De schoolbonus is niet te verwarren met de schooltoeslag. Dit laatste stelsel van toelagen is inkomensgerelateerd en werd in het leven geroepen om mensen met een laag inkomen te ondersteunen.

Groeipakket

Regionalisatie 2019

De Belgische kinderbijslag is geregionaliseerd sinds 1 januari 2019, maar dat wist je misschien al. Dat heeft een impact op elk gewest, maar wel op verschillende momenten. Wat is de huidige stand van zaken?

Groeipakket

Geboortepremie, kraamgeld of startbedrag?

Er wordt een bepaalde som op je rekening gestort die jou en je kind vanaf dag één kan helpen om een plekje te vinden in de maatschappij. Heet die som nu “geboortepremie”, “kraamgeld” of “startbedrag”?

Groeipakket

In welke wereld moet je kindje groot worden?

Waar is de popcorn? Want hier is ons filmpje. Waarvoor staan jullie? Waarom zouden we kiezen voor Infino en niet voor een andere uitbetaler van het Groeipakket (het nieuwe kinderbijslag)?

Groeipakket

Vermijd een terugbetaling

We houden graag nauw contact met jou. Eerst en vooral horen we natuurlijk graag hoe het met jou en je kind(eren) gaat.

Groeipakket

5 fiscale voordelen voor ouders

Wat moet er in je belastingsaangifte als je kinderen hebt? Als je kinderen hebt, betaal je normaalgezien minder belastingen. Hoe werkt dat juist?

Groeipakket

Infino in Huis van het Kind

Net als elk Huis van het Kind neemt Infino de slogan “it takes a village to raise a child” ter harte. Wat betekent het voor jou? Hoe kunnen de Huizen jou en je gezin helpen? En welke rol kan Infino daarin spelen?


1 - 12 van de 15

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.