YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Slim, je kiest voor Infino!

Jij leest online enkel artikels van topkwaliteit. Dat is ten eerste beter voor de bomen dan een papieren krant en ook je brein vaart er wel bij.

Jij denkt duurzaam.

Wij denken dan ook jij een ideale match bent voor Infino. Want jij bent exact het soort ouder waar wij graag dat stapje extra voor zetten. Omdat wij weten dat jouw kleintje in staat is tot grootse dingen.

Klopt helemaal!​​​

Een startbedrag voor een goede start

Je kindje heeft recht op alle mogelijke steun, ook financieel. Je kan zelf je uitbetaler kiezen en je aanvraag indienen, nog voor je eerste kindje er is. Infino helpt je graag verder zodat jij je meer kan focussen op je kleine wondertje(s).

We ontzorgen je door je Groeipakket tijdig en correct uit te betalen. Bovendien informeren we je over alle extra voordelen waar jij recht op hebt. Om te beginnen: een startbedrag van € 1.214,49

Vraag je startbedrag aan     


Je Groeipakket (ook) duurzaam maken?

Heb je al een uitbetaler, maar wil je - begrijpelijk - overstappen naar Infino? Wat een slimme keuze! Laat je gegevens na en wij nemen de uitbetaling van je Groeipakket over, zonder onderbreking.

Je ontvangt vanaf de geboorte een basisbedrag van ongeveer €170 per maand. Heb je daarnaast nog recht op extra toeslagen? Infino regelt dit automatisch voor jou.        

Elisabeth van Infino

Sluit je aan bij Infino   Waarom kiezen voor Infino?


Ken je nog toekomstige ouders? Deel deze pagina met je netwerk