Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.
  • Home
  • Je situatie verandert

Je situatie verandert? Wat met je Groeipakket?

Je leven is voortdurend in verandering en daarom is ook het Groeipakket flexibel. Een nieuw kind, een scheiding, verhuizen, professioneel een andere weg inslaan… De meeste informatie wordt automatisch aan ons doorgegeven. Om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien, vertellen we hieronder waarvan je ons best meteen op de hoogte brengt.

Een nieuw kindje in het gezin

Verwacht je binnenkort een nieuw gezinslid? Proficiat! Stuur ons de nodige documenten en wij regelen de betaling van het startbedrag. 
Alles over het startbedrag

Je verhuist

Als je binnen dezelfde regio (Vlaanderen / Brussel / Wallonië) blijft, hoef je niets te doen. Verhuis je bijvoorbeeld van Vlaanderen naar Brussel of naar het buitenland? Dan breng je ons best even op de hoogte.
Alles over verhuizen

Een scheiding

Gaan jij en de andere ouder van je kinderen uit elkaar? Geen paniek, Infino helpt je graag verder. We hebben tips en informatie en kunnen je dossier blijven beheren. Neem contact op met je client advisor en breng ons op de hoogte van de regeling en het voogdijschap. We begeleiden je verder, stap voor stap.
Je rechten bij een scheiding

Ander werk

Als je inkomen stijgt of daalt, kan dit invloed hebben op je toeslagen. Om te voorkomen dat wij jou te veel of te weinig uitbetalen, neem je best even contact op met ons via je persoonlijke portaal.
Contacteer mijn dossierbeheerder

Andere uitbetaler

Op zoek naar een andere uitbetaler? Wij hebben uiteraard een suggestie!  😉 De keuze staat vrij en veranderen kan na 1 jaar. Of misschien ken je iemand die nog een uitbetaler zoekt? Geef gerust een hint!
Waarom kiezen voor Infino?

Het is ingewikkeld...

Heb je vragen over je situatie? Maakte je een verandering door die je hierboven niet terugvindt? Neem contact op met ons, we helpen je graag verder.
Contacteer ons

Ken je Huis van het Kind al?

In een Huis van het Kind kunnen ouders en kinderen terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien; kinderopvang, gezondheidszorg, vrijetijdsaanbod, opvoedingsondersteuning...

Zoek een Huis in mijn buurt

Ik heb nu hulp nodig

De meeste extra toeslagen worden automatisch toegekend voor een periode van één jaar. We begrijpen echter dat je in sommige situaties niet lang kunt wachten. Als je inkomen al zes maanden lager is dan normaal, dan kan je zelf een alarmbelprocedure starten. Neem daarvoor contact met ons op.

Ik trek aan de alarmbel

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.