Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Professioneel zorgen voor (toekomstige) ouders

Jij bent vaak hét aanspreekpunt voor alles wat met (toekomstig) ouderschap te maken heeft. Je wil ouders zo goed mogelijk bijstaan, ook al ben je geen expert op het vlak van Groeipakket. Wij gelukkig wel. Laat ons je zware werk verlichten.

Sta (toekomstige) ouders bij

Jij bent een tovenaar van geluk. Jij staat met jouw kennis en expertise (toekomstige) ouders bij. Op medisch vlak, of administratief. En vaak ook psychologisch. Jij bent onze held en we willen graag je zware werk helpen verlichten.

Deze info is voor iedereen die op professionele wijze (toekomstige) ouders wil helpen. Kies hiernaast jouw categorie en we brengen je meteen naar de juiste info op deze pagina.

Op deze pagina

Materiaal voor ziekenhuizen

Help de afdeling gynaecologie door al heel wat vragen te beantwoorden in de wachtkamer: affiches, zwangerschapsboekjes en brochures geven (aanstaande) ouders heel wat geruststelling mee.

Organiseert de afdeling een infomoment? We sturen graag een expert uit de buurt om alle vragen over de gezinsbijslagen te beantwoorden. Zo heb jij meer tijd om je state-of-the-art verloskwartier te tonen.

Onze toolkit voor ziekenhuizen

Informatie voor zelfstandige zorgverleners

Jouw werk bestaat uit het verlichten van een zware bevalling. Ongeruste zwangere moeders stellen je duizenden vragen. Om jou wat antwoord-tijd te besparen, stelden wij een pakketje samen: een zwangerschapsboek, handige checklisten, informatie over het Groeipakket en nog veel meer... Om uit de delen. Zo breng je gemoedsrust voor aanstaande ouders én voor jezelf.

Onze toolkit voor zorgverleners

Een pakket voor jouw stad

Een nieuw kindje verwelkomen in je stad of gemeente, dat wil je toch op de best mogelijke manier? Wij willen je  daar  graag  bij helpen,  door  (aanstaande)  ouders alles  te  geven  waar  ze recht op  hebben.  Bestel  nu gratis materiaal om uit te delen.

Onze toolkit voor stadsdiensten

Informatie over het Groeipakket voor kinderopvang of school

Ouders hebben vaak heel wat vragen. Ze weten vaak niet bij wie ze daarvoor terecht kunnen. Kinderopvang en school zijn daardoor regelmatig het eerste aanspreekpunt. En behulpzaam als jij bent, wil je elke vraag correct beantwoorden. Ken jij het verschil tussen schooltoeslag en schoolbonus? Wij bezorgen je graag alle info en een vaste contactpersoon voor alle vragen over het Groeipakket.

Werk je bij een crèche? Dan ben jij vaak de eerste die op de hoogte is van de zwangerschap. Speciaal voor jou maakten we negen unieke en originele zwangerschapsmails, eentje voor elke maand van de zwangerschap. Zo toon jij je betrokkenheid, van bij het prille begin.

De toolkit voor opvang en school

Deel deze pagina met collega's