Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Kiezen voor Infino? Meer dan logisch

Ferm en uitbetaler (vroeger kinderbijslagfonds) Infino slaan de handen in elkaar om samen ouders zoveel mogelijk administratief te ondersteunen en ontzorgen, zodat ze met volle teugen van het ouderschap kunnen genieten. Wil je ook bijdragen aan de samenwerking? Sluit je dan aan bij Infino, wij durven samen groeien!

Hallo,

Wist je dat uitbetaler (vroeger kinderbijslagfonds) Infino en Ferm een samenwerking hebben opgezet? Of je nu medewerker, of klant bent van Ferm… Samen hebben wij als doel jou het leven makkelijker te maken. Samen groeien, da’s de leuze van Infino en dat menen we ook. Want het motiveert ons elke dag weer: kinderen helpen groeien in het leven.

En samen groeien doen wij ook met onze partner Ferm.
Je bij ons aansluiten is dus een prima idee. Zo zorgen we voor

  • een stipte uitbetaling van je kinderbijslag
  • en regelen we heel wat administratieve zaken waar jij niet wakker van hoeft te liggen.
  • Via onderstaande linken kun je je Startbedrag (vroegere kraamgeld) of Groeipakket (vroegere kindergeld) aanvragen. 

Bij aanvrager vul je steeds de naam in van de mama van het kind, en wij van Infino contacteren je om je aanvraag in orde te brengen!
Het opvoeden van je kind is een uitdagend, maar ook fantastisch avontuur. Wil je er met volle teugen van kunnen genieten? Laat je dan steunen door Infino, de partner van Ferm!

Groeten
Het Infino-team

Startbedrag aanvragen
Zwanger? Vraag dan nu je Startbedrag aan (vroeger heette dat geboortepremie of kraamgeld). Al wat jij moet doen, is je gegevens achterlaten en wij regelen verder alles.
Vraag hier je startbedrag aan
Groeipakket aanvragen
Je gaat voor Infino? Goeie beslissing! Vul hieronder je gegevens in en wij regelen verder alles voor jou. Zo gemakkelijk gaat dat inderdaad. Welkom alvast!
Overstappen naar Infino