Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Gebruik je startbedrag om de leukste dingen op je Kadolog lijst te kopen!

Baby op komst? Heb je Kadolog gekozen om je geboortelijst te maken? Uitstekende keuze! Maar hoe ga je nu alles kopen wat je nodig hebt voor je baby? Vraag nu je startbedrag aan bij Infino, partner van Kadolog.

Geef het vervolgens uit aan wat je maar wilt om je baby te verwennen. Waarom gebruik je het niet om dat mooie knuffeldoekje te kopen dat je zo graag op je Kadolog geboortelijst wil hebben? Het zal je baby in een wolk van zachtheid wikkelen...

Vraag je startbedrag aan

Investeren in een nieuwe kinderwagen? Dat kan met je startbedrag. Vraag het nu aan!

In Vlaanderen heeft elk kind recht op een startbedrag van € 1.214,49. Een mooi bedrag om de komst van je baby voor te bereiden.

Hoe vraag je het aan? Het is gemakkelijk - er komt geen papierwerk bij kijken! Vraag je startbedrag in een paar klikken aan via onderstaande knop. Wij zorgen voor een tijdige uitbetaling, en daarna ook van je maandelijkse Groeipakket. Praktisch, hè?

Vraag je startbedrag aan        

Alles over het startbedrag in Vlaanderen

Het Groeipakket is er om te helpen

Heb je al een uitbetaler van het Groeipakket, maar wil je - begrijpelijk - overstappen naar Infino? Wat een slimme keuze!

Laat je gegevens na en wij nemen de uitbetaling van je Groeipakket over, zonder onderbreking. Laat je steunen door Infino, de partner van Kadolog.

Sluit je aan bij Infino   

Alles over het Groeipakket in Vlaanderen

Maak nu de duurzame keuze

We maken vandaag meer dan ooit bewuste keuzes. Gezonder eten, meer bewegen, afval beter sorteren, work-life balance onderhouden, producten kiezen met een lagere voetafdruk... Huishoudens zien er een pak duurzamer uit in vergelijking met 20 jaar terug. Maar is je uitbetaler van het Groeipakket ook zo duurzaam? Wist je dat je kan kiezen?

Kiezen voor duurzaamheid

Sluit je vandaag nog aan bij Infino

Wij begeleiden je bij elke stap.