YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Groeipakket

Bezoek ons huisje op een beurs dicht bij jou

Kom met ons kennismaken op de beurzen

We zijn blij dat we elkaar terug live mogen ontmoeten. We nemen deel aan enkele babybeurzen in de komende maanden en hopen jou daar ook te zien!

Uiteraard houden we alle geldende coronamaatregelen in acht en hebben we respect voor ieders gezondheid. 

Wat kunnen we je bieden?

  • Een prachtige stand
    onze rustieke houten stand staat in het teken van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Kinderen kunnen er spelen met houten speelgoed. We willen alle kinderen een plaats geven in een duurzame maatschappij. Jij toch ook?

  • Hét zwangerschapsboek

    een schat aan informatie voor iedere aanstaande ouder. In deze uitgebreide bundel lees je alles over het verloop van je zwangerschap. En uiteraard kom je alles te weten over de wondere wereld van het Groeipakket (de vroegere kinderbijslag).


  • Onze expertise
    we sturen onze experten naar je toe, met een hoofd vol vakkennis en advies voor jouw specifieke situatie. Stel hen gerust al je vragen, ze zullen ze met plezier beantwoorden en je nodige informatie meegeven.

  • Praktische hulp bij administratie
    je startbedrag aanvragen? Dat kan makkelijk met de hulp van onze experten en is op enkele minuten geregeld. Zo kun jij je administratie meteen foutloos afhandelen. Wij zorgen er uiteraard voor dat je al je uitbetalingen stipt en correct ontvangt.

  • Een rustpunt op een drukke dag
    sta op onze stand even stil of ga er gezellig bij zitten. Je kunt een leuke foto (laten) nemen aan onze prachtig beklede muur en genieten van de huiselijke sfeer. In ons tuintje kunnen de kinderen rustig spelen en binnen in ons “huisje” kun jij tot rust komen.

  • Onze allerliefste glimlach
    verborgen achter een mondmasker of niet, je zult sowieso merken dat we blij zijn om jou en je (toekomstige) gezin te mogen ontmoeten. We willen graag mee voor je kindje zorgen. It takes a village to raise a child en Infino is graag deel van dat dorp.

Waar en wanneer kun je ons ontmoeten?

Babyboom Brussel (14 tot 16 oktober)

Babyboom verzamelt ieder jaar de beste vaklui op één plek, speciaal voor jou en je kindje. Bezoek de Infino-stand in hal 11. Onze experten beantwoorden al je vragen.

Meer informatie over deze beurs

Babydays Gent (12 & 13 maart)

Kom naar het ICC in Gent en geniet van gratis speel- en verzorgingsruimtes met gespecialiseerd personeel.

Meer informatie over deze beurs

Babydays Hasselt (23 & 24 april)            

Spelletjes voor de kinderen, kortingen, staaltjes, advies van professionals, aanbiedingen van de partners... 

           Meer informatie over deze beurs

Babydays Antwerpen (24 & 25 september)

Kom in één weekend alles te weten over de wonderlijke babywereld. Je vindt er inspiratie en informatie, ook over je Groeipakket natuurlijk!

Meer informatie over deze beurs

Babydays Kortrijk (1 & 2 oktober)

Op de stand van Infino kun je komen spelen met je kinderen. Onze experten staan je graag te woord over het Groeipakket en alle toeslagen die daarbij kunnen horen.

Meer informatie over deze beurs

Babydays Namen (10 & 11 september)

Zwanger? Vergeet niet om je gratis zwangerschapsboekje af te halen aan de stand van Infino. Onze experten slaan graag even een praatje.

Meer informatie over deze beurs

Babydays Luik (11 & 12 maart)

Kom even tot rust in onze rustieke stand waar kinderen rustig kunnen spelen met houten blokken en onze experten het antwoord kennen op al je vragen.

Meer informatie over deze beurs

Deel deze pagina met je netwerk

Lees ook

Zwangerschap

Eerste trimester zwangerschap

Je kwam onlangs te weten dat je een kindje verwacht, de vreugde is groot omdat je een kind draagt, maar er rijzen ook vragen… Wat gebeurt er tijdens de eerste weken van de zwangerschap? Wat verandert er voor jou en voor deze baby in ontwikkeling?

Zwangerschap

Tweede trimester

Je eerste trimester is net afgelopen, dus beland je in het tweede trimester. Je bent weldra in de helft van jouw zwangerschap. Hoog tijd dus om de balans op te maken van de ontwikkeling van je baby en je algehele gezondheidstoestand.

Zwangerschap

Jezelf én je kindje beschermen tegen de griep

Iedereen weet hoe ellendig je je kan voelen met griep. Dat wens je niemand toe, zeker niet een toekomstige mama. Want dat kleine wezentje in haar buik heeft alle kracht nodig om te groeien.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.