YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Vakantie en vrije tijd

Alles over buiten- en naschoolse activiteiten.

Vakantie en vrije tijd

Hoor de herten burlen in het bos van Saint-Michel Freyr

Ieder jaar, tussen half september en half oktober, maak je in de Ardense bossen een buitengewoon auditief spektakel mee: de hertenbalg. Om van dit magische moment te genieten, geven we je enkele tips.

Vakantie en vrije tijd

Waterpret in Wallonië

De meren en rivieren in ons mooie Wallonië zitten vol met zwemplaatsen waar je er een dagje tussenuit kunt. Heerlijk verfrissend! En dat zonder (te veel) geld uit te geven... Wat wil je nog meer?

Vakantie en vrije tijd

Einde van het schooljaar... HOERA! Niets vergeten?

De laatste schooldag nadert en jij hebt een kleine attentie niet per se bovenaan de agenda gezet. De waslijst aan to do’s is ook behoorlijk lang als ouder, niet? We geven je wat inspiratie om de juf alsnog in de bloemetjes te zetten.

Vakantie en vrije tijd

Blogs en podcasts voor ouders

Wist je dat er een heleboel toffe blogs over opvoeden en ouderschap bestaan? Infino dook in de virtuele schrijfwereld en zocht er de meest inspirerende uit – speciaal voor jou!

Vakantie en vrije tijd

Een moestuin aanleggen met je kind

Een eigen moestuintje maken en verzorgen? Dat is de perfecte manier om je lieve kapoen te tonen waar zijn dagelijkse kost vandaan komt. Bovendien leert hij veel bij over de natuur.

Vakantie en vrije tijd

Het strand opruimen met je collega’s? Top!

We kondigden al aan dat we aan het begin van de lente de Belgische en Nederlandse kustlijn opruimden. Op 20 maart 2022 voegden we de daad bij het woord. Heel wat Infino-medewerkers en hun kinderen staken de handen uit de mouwen op een zonnig strand.

Vakantie en vrije tijd

Een leuk verkleedfeest voor een prikje

Laat je inspireren door onze verrassende tips en frisse ideeën. Zo boks jij een spetterend event in elkaar – voor een prikje.

Vakantie en vrije tijd

Tijd voor een uitstap naar de kinderboerderij

Veel kinderen en ouders zijn dol op een daguitstap naar de kinderboerderij. Je kunt er schattige dieren aaien en knuffelen. Je leert samen veel bij over de natuur.


1 - 12 van de 41

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.