Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Zwangerschap

Hoe verloopt je zwangerschap? Waar moet je op letten?

Zwangerschap

Babyshower organiseren: tips en ideeën

Ontdek in onze handige gids hoe je eenvoudig een fantastische babyshower organiseert. We bieden tips voor het kiezen van thema's, spelletjes, cadeaus, en heerlijke hapjes en drankjes voor een perfecte babyshower.

Zwangerschap

Eerste trimester zwangerschap

Je kwam onlangs te weten dat je een kindje verwacht, de vreugde is groot omdat je een kind draagt, maar er rijzen ook vragen… Wat gebeurt er tijdens de eerste weken van de zwangerschap? Wat verandert er voor jou en voor deze baby in ontwikkeling?

Zwangerschap

Tweede trimester

Je eerste trimester is net afgelopen, dus beland je in het tweede trimester. Je bent weldra in de helft van jouw zwangerschap. Hoog tijd dus om de balans op te maken van de ontwikkeling van je baby en je algehele gezondheidstoestand.

Zwangerschap

Jezelf én je kindje beschermen tegen de griep

Iedereen weet hoe ellendig je je kan voelen met griep. Dat wens je niemand toe, zeker niet een toekomstige mama. Want dat kleine wezentje in haar buik heeft alle kracht nodig om te groeien.

Zwangerschap

Mama worden

Je staat op het punt om mama te worden en dat brengt sowieso een heleboel gevoelens met zich mee. Hoog tijd om even de balans op te maken van dit nieuwe, prachtige avontuur dat net gestart is.

Zwangerschap

Zwangerschapsdiabetes

De juiste oorzaak van zwangerschapsdiabetes is vandaag nog altijd niet bekend. Factoren zoals overgewicht, leeftijd en erfelijkheid spelen zeker een rol.

Zwangerschap

Wat hoort je baby in je buik?

Hoort je baby al iets wanneer hij nog in mama’s buik verscholen zit? Natuurlijk wel! Maar de ene sound al liever dan de andere, net zoals later op zijn of haar eerste zomerfestival.

Zwangerschap

Week van de borstvoeding

Echt talrijk zijn ze nog niet, openbare plekken waar mama’s en baby’s welkom zijn om bijvoorbeeld borstvoeding te geven. In Gent werd al de ‘babyspot’ gelanceerd, een gezamenlijk initiatief van Huizen van het Kind en de Kraamkaravaan.

Zwangerschap

Meer zelfzorg na de zwangerschap

Tijdens je zwangerschap is je waarschijnlijk talloze keren aangeraden om rust te nemen en vooral goed voor jezelf te zorgen. Ook na je bevalling is dit erg belangrijk.

Zwangerschap

Haal meer uit je geboortelijst

Winkels die je geboortelijsten presenteren, zeggen je er uiteraard niet bij dat er goedkopere alternatieven zijn. Spendeer geen fortuin aan je babyuitzet.

Zwangerschap

Derde trimester

De laatste fase van je zwangerschap. Nu gaat het snel. Aftellen naar het grote moment! Hoe ontwikkelt je baby zich en wat met jezelf?


1 - 12 van de 47

Zwanger? Download onze checklist!

Een kindje verwachten brengt ook heel wat administratie met zich mee. Met deze makkelijke checklist, zie je als toekomstige ouder niets over het hoofd.