Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Podcast

Beluister alle afleveringen van Radio Mama. Een podcast over opvoeden en ouderschap, door Kristien Wollants. Met de steun van Infino, natuurlijk.

Podcast

Beluister de podcast Radio Mama

Kristien Wollants, da’s een duizendpoot van jewelste. Ze is logopediste van opleiding en combineert thuisblijven voor de kindjes (Leon en Ella) met een radiocarrière op Q-music.

Podcast

Radio Mama: Papa's huilen ook

In deze eerste aflevering van het tweede seizoen heeft Kristien de eerste vadercoach op bezoek: Niki Vanhamel.

Podcast

Radio Mama: Mild ouderschap

In deze aflevering heeft Kristien, Nina Mouton te gast. Zij is psychologe en psychotherapeut i.o. en begeleidt gezinnen, relaties en ouders.

Podcast

Radio Mama: Zelfvertrouwen bij kinderen

In deze aflevering heeft Kristien, Steven Gielis te gast. Hij is lector, opvoeder en oprichter van ZITDAZO, een online community die opvoedondersteuning biedt aan onder andere ouders en leerkrachten.

Podcast

Radio Mama: Hechting

In deze aflevering heeft Kristien kinderpsychiater Binu Singh te gast. Ze praten over hechting. Waarom is dat zo'n beladen woord? Wat is er nodig voor een veilige hechting?

Podcast

Radio Mama: Afgestemd opvoeden

In deze aflevering heeft Kristien Jürgen Peeters te gast. Hij is psychotherapeut en auteur van het boek "Kinderen zijn geen puppy’s - De kracht van zelfsturing in opvoeding".

Podcast

Radio Mama: Eerste hulp bij kleine kinderen

Wat doe je als je kind een schoonmaakproduct gedronken heeft? Hoe moet je een jong kind reanimeren? En wat doe je als het zich verslikt of als er sprake is van verstikking?

Podcast

Radio Mama: Josje Huisman, goed bevallen?

In deze aflevering heeft Kristien, Josje Huisman te gast. Voor haar boek "Goed bevallen?" sprak ze met verschillende experts over de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Podcast

Radio Mama: Temperamentvolle kinderen

In deze aflevering belt Kristien met Eva Bronsveld. Zij is opvoedkundige en onderwijsadviseur en schreef het boek "Temperamentvolle Kinderen".

Podcast

Radio Mama: Ontwikkeling van het brein

In de voorlaatste aflevering van dit seizoen heeft Kristien Eva Kestens te gast. Zij is kinderpsychiater en werkt met emotionele en gedragsproblemen.

Podcast

Radio Mama: Kristien

Voor de laatste aflevering van dit seizoen draaide Kristien de rollen om en liet ze zich interviewen door Eva Tuytelaers die ook al te gast was in de allereerste aflevering van Radio Mama.


1 - 11 van de 11

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.