YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Gezondheid

Alles over de fysieke en mentale gezondheid van kinderen.

Gezondheid

Over snotneuzen met snotneuzen

Je kent het wel. Met het vallen van de bladeren duurt het niet lang eer ook de eerste slachtoffers vallen. Jong, oud en alles ertussen; niemand ontsnapt aan de gevreesde valling.

Gezondheid

Kinderen met een handicap

Met ruim een miljard vormen personen met een handicap de grootste minderheidsgroep op deze planeet. 3 december is dus dé dag om hun behoeftes op de agenda te houden.

Gezondheid

Ontwikkeling en psychomotoriek van de baby

Je hoort vaak over de ‘psychomotorische ontwikkeling’ van kinderen. Maar wat betekent deze term eigenlijk? In dit artikel vind je alvast enkele richtingaanwijzers.

Gezondheid

Maatregelen Coronavirus

De afgelopen weken zijn onze levens op hun kop gezet door het Coronavirus. Het gevolg hiervan is dat je misschien vragen hebt. Hier zijn enkele antwoorden die alvast kunnen helpen:

Gezondheid

Kwetsbare kinderen helpen, een gedeelde missie

Wij willen bij Infino een kinderbijslagfonds zijn dat dicht bij de families staat. Zo willen we dat elk kind zijn of haar plaats in de maatschappij vindt. Daarom helpen we ouders dagelijks door de kinderbijslag tijdig en correct te betalen.

Gezondheid

Help, mijn kind moet in quarantaine!

De scholen doen hun uiterste best om onze gezinnen te beschermen. Toch gebeurt het dat er in de klas of op de speelplaats een besmetting opduikt. Wat moet je dan doen?

Gezondheid

De gynaecoloog en je zwangerschap: alles wat je moet weten

Het van essentieel belang om de juiste persoon te vinden die je zal opvolgen tijdens je zwangerschap. Idealiter is dit ook iemand waarbij je een goed gevoel hebt. Hier volgen onze tips om je te helpen bij het maken van je keuze.

Gezondheid

Waar vind ik een oppas voor mijn ziek kind?

Een ziek kind komt altijd ongelegen. Soms kan of wil je geen sociaal of familiaal verlof krijgen. Hoe vind je dan aangepaste opvang voor je kind? Lees het hier.

Gezondheid

Energiedipje? Dit is wat je kan doen.

Het is geen wonder dat ons energiepeil af en toe in de rode zone duikt. We motiveren en inspireren. Dit is wat je kan doen om je energie te doseren en te boosten.


1 - 12 van de 17

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.