YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Kinderwens

Heb je een kinderwens of twijfel je nog? Deze blogs geven je antwoorden omtrent vruchtbaarheid, de voor- en nadelen van kinderen, tips en praktisch advies om dit thema bespreekbaar te maken bij je kennissenkring.

Kinderwens

10 lees- en kijktips voor wie aan kinderen wil beginnen

Je kunt via Google heel wat terugvinden en je hebt ongetwijfeld zelf ook titels in je hoofd die je ooit ergens zag. Wij willen hier tien minder bekende boeken, series en films onder de aandacht brengen.

Kinderwens

Kinderen krijgen: een goed idee?

“En, wanneer komt er een klein wondertje?” Je krijgt deze vraag de laatste tijd meer dan anders. Misschien ging je samenwonen met je partner, misschien kocht je een huis of startte je een nieuwe job.

Kinderwens

IVF, je bent niet alleen

Een IVF-traject is emotioneel en uitdagend, maar gelukkig is er ook ruimte voor hoop en humor. In deze blog delen we een aantal grappige en inspirerende verhalen van mensen die net als jij in een IVF-traject zitten of hebben gezeten.

Kinderwens

Twee koppels over hun kinderwens

In deze blog deel ik een aantal bemoedigende verhalen van mensen die net als jij op de natuurlijke manier proberen om een kindje te krijgen.

Kinderwens

Zwanger worden; 5 praktische tips

Als je een kinderwens hebt, wil je misschien zo snel mogelijk zwanger worden. Maar hoe kun je je kansen op een zwangerschap vergroten? Hier zijn vijf tips om sneller zwanger te worden.

Kinderwens

Fertiliteitsproblemen, wat nu?

Volgens de WHO heeft ongeveer 15% van de paren wereldwijd te maken met onvruchtbaarheid. Gelukkig zijn er verschillende fertiliteitsbehandelingen beschikbaar die je kansen op een succesvolle zwangerschap kunnen vergroten.

Kinderwens

Kinderwens op latere leeftijd: een uitdaging of een zegen?

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om pas op latere leeftijd moeder te worden. Sommigen hebben eerst andere prioriteiten, zoals studie, carrière of reizen. Anderen vinden pas later de juiste partner of hebben moeite om zwanger te worden.


1 - 9 van de 9