Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Opvoeden

Help, mijn kind is verliefd!

De liefde. Zucht. Herinner jij je ook die eerste vlinders in je buik voor een lief klasgenootje? Wanneer je 6 of 7 bent, spreek je nog niet over de Grote Liefde. Maar het is zeker niet ongewoon als je kleine spruit vrolijk en honderduit vertelt over dat ene speciale maatje van op school. Iemand die hij interessanter vindt dan álle anderen. Voor sommige ouders vormt die eerste verliefdheid een bron van zorgen. Je verliefde deugniet was gisteren nog een baby! Is je kindje niet te jong om al over de liefde te praten? Blijf vooral rustig: met onze tips en weetjes hou je je hartkloppingen onder controle. 

Verliefdheid: de symptomen 

Praat je kind altijd over dezelfde klasgenoot met fonkelende oogjes? Ja hoor, dan is de kans groot dat hij verliefd is. Maak je geen zorgen als je kind er liever niet over praat. Zijn geheimpje vormt de eerste stap naar zelfstandigheid. Hij maakt zich los van jou en je partner. Zo zet hij een stap dichter naar een nieuwe persoon. Je kind beleeft zijn verliefde gevoelens liever alleen én met zijn liefje. Hij vertelt je vast over die spannende ervaring als hij er klaar voor is. Nog even geduld dus.
Sluit je nu aan bij Infino

  • Geen onderbreking in betaling
  • Tijdig en correcte uitbetaling
  • Persoonlijk advies
Ik sluit nu aan bij Infino

Deel deze pagina met je netwerk

Lees meer

Zwangerschap

Babyshower organiseren: tips en ideeën

Ontdek in onze handige gids hoe je eenvoudig een fantastische babyshower organiseert. We bieden tips voor het kiezen van thema's, spelletjes, cadeaus, en heerlijke hapjes en drankjes voor een perfecte babyshower.

Zwangerschap

Eerste trimester zwangerschap

Je kwam onlangs te weten dat je een kindje verwacht, de vreugde is groot omdat je een kind draagt, maar er rijzen ook vragen… Wat gebeurt er tijdens de eerste weken van de zwangerschap? Wat verandert er voor jou en voor deze baby in ontwikkeling?