Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Podcast

Beluister de podcast Radio Mama

Radio Mama: Kristien Wollants maakt een podcast over ouderschap

Kristien Wollants, da’s een duizendpoot van jewelste. Ze is logopediste van opleiding en combineert thuisblijven voor de kindjes (Leon en Ella) met een radiocarrière op Q-music. 

Ohja! Ze maakt ook een prachtige podcast! In ‘Radio Mama’ babbelt Kristien met haar gasten over het ouderschap, het opvoeden van kleine kinderen en alles wat daarbij komt kijken. 

Onderweg met de auto? Aan het koken in de keuken? Beluister de podcast waar en wanneer jij het wil. Je vindt het tweede seizoen (maar ook het allereerste) nu hier. Veel luisterplezier!

Beluister alle afleveringen van Radio Mama

Een podcast over opvoeden en ouderschap, door Kristien Wollants. Met de steun van Infino, natuurlijk.

Ik wil nu luisteren

Deel deze pagina met je netwerk

Lees meer

Groeipakket

Kind ten laste loonverschil per maand

In dit artikel bespreken we hoe twee of drie kinderen ten laste de belastingaangifte beïnvloeden, de impact op het netto-inkomen, en speciale situaties (fiscaal co-ouderschap of "wettelijk samenwonende partner")

Groeipakket

Schoolbonus en schooltoeslag

De schoolbonus is niet te verwarren met de schooltoeslag. Dit laatste stelsel van toelagen is inkomensgerelateerd en werd in het leven geroepen om mensen met een laag inkomen te ondersteunen.

Groeipakket

Regionalisatie 2019

De Belgische kinderbijslag is geregionaliseerd sinds 1 januari 2019, maar dat wist je misschien al. Dat heeft een impact op elk gewest, maar wel op verschillende momenten. Wat is de huidige stand van zaken?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.