YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Podcast

Beluister de podcast Radio Mama

Radio Mama: Kristien Wollants maakt een podcast over ouderschap

Kristien Wollants, da’s een duizendpoot van jewelste. Ze is logopediste van opleiding en combineert thuisblijven voor de kindjes (Leon en Ella) met een radiocarrière op Q-music. 

Ohja! Ze maakt ook een prachtige podcast! In ‘Radio Mama’ babbelt Kristien met haar gasten over het ouderschap, het opvoeden van kleine kinderen en alles wat daarbij komt kijken. 

Onderweg met de auto? Aan het koken in de keuken? Beluister de podcast waar en wanneer jij het wil. Je vindt het tweede seizoen (maar ook het allereerste) nu hier. Veel luisterplezier!

Beluister alle afleveringen van Radio Mama

Een podcast over opvoeden en ouderschap, door Kristien Wollants. Met de steun van Infino, natuurlijk.

Ik wil nu luisteren

Deel deze pagina met je netwerk

Lees ook

Zelfstandigen

Zelfstandige in bijberoep: de voor- en nadelen

Zelfstandig zijn én je huidige job behouden? Dat is perfect mogelijk: als zelfstandige in bijberoep. Want met dat statuut combineer je je zelfstandige activiteit met je hoofdberoep bij een werkgever. Infino geeft je alle info die je nodig hebt.

Zelfstandigen

Zelfstandig? Zo lang duurt je zwangerschapsverlof.

“O nee! Om financiële redenen moet ik 5 weken na mijn bevalling alweer aan de slag.” Die bittere constatering hoor je vaak uit de mond van zelfstandigen die hoopten op een succesvolle combinatie van hun carrière met het moederschap.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.