YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Studenten

Een student in huis? Advies voor ouders

23 mei 2022

Help je student met goede raad en financieel advies

Deze periode is niet alleen voor de blokkende studenten lastig. Ook ouders zitten soms met de handen in het haar. Ook zij voelen de druk die hun student ervaart en gaan mee op zoek naar antwoorden op de meest lastige vragen. Goed nieuws voor al die ouders: wij ontwikkelden een ‘vragenparcours’ dat je moeiteloos tot het juiste antwoord brengt. 

Ik heb vragen over mijn student

Speciaal voor behulpzame ouders, stelden we een digitaal parcours op dat jou aan de hand van enkele vragen tot bij de juiste informatie brengt voor jouw student. Je hoeft geen boeken meer uit te pluizen of volledige websites door te nemen met pen en papier bij de hand om het antwoord bij elkaar te puzzelen. En wees gerust, dit is ook geen “examen voor ouders”. Foute antwoorden zijn gewoon onmogelijk.

Help mij en mijn student!

Ik wil me inlezen over studenten

Wil je liever toch zelf browsend op zoek naar dat stukje info dat jou of jouw student zou kunnen helpen? Dan hebben we heel wat inspiratie voor ouders en studenten in onze blogs. Wil je weten welke invloed het studiegedrag van jouw zoon of dochter heeft op het Groeipakket? Groeipakket en studenten helpt je verder. Of gebruik gewoon de zoekfunctie bovenaan rechts op deze site.

Inspireer me

Meer dan een uitbetaler van het Groeipakket

We willen met Infino meer voor jou en je kind(eren) betekenen dan maandelijks tijdig en correct je centjes. We willen ouders ook inspireren, adviseren en moed inspreken. Infino helpt elk kind om op te groeien in een warme, groene, solidaire, zorgzame en duurzame wereld. Daarom zetten we je graag op weg met onze site en blog. Onze missie in minder dan één minuut? Bekijk de video hieronder.


Deel deze pagina met je netwerk

Lees ook

Groeipakket

Kinderarmoede; hoe kunnen we helpen?

Vrijdag 14 oktober 2022 waren Infino en Stichting Pelicano te gast op het Filmfestival in Gent. De meest gestelde vraag was echter bijzonder hoopvol: hoe kunnen we helpen?

Groeipakket

Vermijd een terugbetaling

We houden graag nauw contact met jou. Eerst en vooral horen we natuurlijk graag hoe het met jou en je kind(eren) gaat.