Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Studenten

Een student in huis? Advies voor ouders

Help je student met goede raad en financieel advies

Deze periode is niet alleen voor de blokkende studenten lastig. Ook ouders zitten soms met de handen in het haar. Ook zij voelen de druk die hun student ervaart en gaan mee op zoek naar antwoorden op de meest lastige vragen. Goed nieuws voor al die ouders: wij ontwikkelden een ‘vragenparcours’ dat je moeiteloos tot het juiste antwoord brengt. 

Ik heb vragen over mijn student

Speciaal voor behulpzame ouders, stelden we een digitaal parcours op dat jou aan de hand van enkele vragen tot bij de juiste informatie brengt voor jouw student. Je hoeft geen boeken meer uit te pluizen of volledige websites door te nemen met pen en papier bij de hand om het antwoord bij elkaar te puzzelen. En wees gerust, dit is ook geen “examen voor ouders”. Foute antwoorden zijn gewoon onmogelijk.

Help mij en mijn student!

Ik wil me inlezen over studenten

Wil je liever toch zelf browsend op zoek naar dat stukje info dat jou of jouw student zou kunnen helpen? Dan hebben we heel wat inspiratie voor ouders en studenten in onze blogs. Wil je weten welke invloed het studiegedrag van jouw zoon of dochter heeft op het Groeipakket? Groeipakket en studenten helpt je verder. Of gebruik gewoon de zoekfunctie bovenaan rechts op deze site.

Inspireer me

Meer dan een uitbetaler van het Groeipakket

We willen met Infino meer voor jou en je kind(eren) betekenen dan maandelijks tijdig en correct je centjes. We willen ouders ook inspireren, adviseren en moed inspreken. Infino helpt elk kind om op te groeien in een warme, groene, solidaire, zorgzame en duurzame wereld. Daarom zetten we je graag op weg met onze site en blog. Onze missie in minder dan één minuut? Bekijk de video hieronder.


Sluit je nu aan bij Infino

  • Geen onderbreking in betaling
  • Tijdig en correcte uitbetaling
  • Persoonlijk advies
Ik sluit nu aan bij Infino

Deel deze pagina met je netwerk

Lees meer

Opvoeden

Allereerste schooldag

Hoe bereid ik mijn peuter voor op de eerste schooldag? Enkele tips om hiermee om te gaan vind je in ons artikel.

Opvoeden

Pleegzorg

Elke dag opnieuw staan meer dan 4000 Vlaamse pleeggezinnen klaar voor kwetsbare kinderen en jongeren of volwassenen met een beperking of een psychiatrische problematiek. Vaak omdat hun ouders voor korte of lange tijd niet voor hen kunnen zorgen.

Opvoeden

Groter nest

Groter nest, grotere zorgen? Wanneer je met twee naar het ziekenhuis vertrekt maar met z’n drieën terugkomt… dan heb je best alles al klaarliggen. Van papflessen tot pampers.