YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Zwangerschap

Week van de borstvoeding

Borstvoeding in het openbaar?

Echt talrijk zijn ze nog niet, openbare plekken waar mama’s en baby’s welkom zijn om bijvoorbeeld borstvoeding te geven. In Gent werd de ‘babyspot’ gelanceerd, een gezamenlijk initiatief van Huizen van het Kind en de Kraamkaravaan. Winkels met de sticker van ‘babyspot’ bieden mama’s een comfortabele plek om de baby te verschonen en/of borstvoeding te geven.

Dit zou eigenlijk een heel logisch gebeuren moeten zijn. Maar zelfs nu blijven er – ook in Vlaanderen – nog veel taboes rusten op het feit dat een moeder haar kind op de meest natuurlijke manier voedt. De jaarlijkse, internationale week van de borstvoeding (de eerste week van augustus) blijft dus een noodzakelijke ondersteuning.

Borstvoeding is, ook voor Infino, de normaalste zaak van de wereld en mag gerust op tijd en stond onder de aandacht komen.

Wil je meer weten? Lees dan hier over World Breastfeeding Week 2020.

Vraag nu je startbedrag van €1214,49 aan.

  • Startbedrag van €1.214,49
  • Stipte uitbetaling
  • Goede service
Startbedrag aanvragen

Deel deze pagina met je netwerk

Lees ook

Gezondheid

Over snotneuzen met snotneuzen

Je kent het wel. Met het vallen van de bladeren duurt het niet lang eer ook de eerste slachtoffers vallen. Jong, oud en alles ertussen; niemand ontsnapt aan de gevreesde valling.

Gezondheid

Kinderen met een handicap

Met ruim een miljard vormen personen met een handicap de grootste minderheidsgroep op deze planeet. 3 december is dus dé dag om hun behoeftes op de agenda te houden.

Gezondheid

Ontwikkeling en psychomotoriek van de baby

Je hoort vaak over de ‘psychomotorische ontwikkeling’ van kinderen. Maar wat betekent deze term eigenlijk? In dit artikel vind je alvast enkele richtingaanwijzers.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.