Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Zwangerschap

Ook wij zijn in blijde verwachting

Infino wil alle kinderen tijdens hun ontwikkeling op zoveel mogelijk vlakken ondersteunen. Niet alleen bij het voorzien van een helpend duwtje door het Groeipakket of startbedrag (uitbetaald door de Vlaamse overheid) maar ook bij het bevorderen van hun levenskwaliteit en toekomstKinderen willen groeien in een wereld waarin ze alle mogelijkheden krijgen om zich te ontplooien. En dat willen wij ook! 

Om onze jongsten een groene en gezonde toekomst te geven, neemt Infino haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op, zowel op economisch als sociaal én op ecologisch vlak. We kijken bewust verder dan vandaag en zetten in op een duurzame weg. Hoe? We planten een bos in samenwerking met Nassonia 

Samen groeien’ is onze baseline en die geldt net zozeer voor dit initiatief dat uitmondt in het planten van duizenden nieuwe bomen.

Samen duurzamer durven zijn

In de herfst zullen minstens 13.000 nieuwe eiken en esdoorns een plekje krijgen in het project NASSONIA, een project dat het behoud van de natuurlijke flora en fauna in België wil ondersteunen.

Infino is de eerste partner die zich bij het project NASSONIA aansluit. Onze bomen zullen deel uitmaken van het bos Saint-Michel-Freyr, dichtbij Saint-Hubert, dat een natuurlijk ecosysteem biedt voor bedreigde dier- en plantensoorten. De stichting staat samen met de openbare dienst van Wallonië in voor het onderhoud van het bos en zal ook zorgen dat de kleine Infino bomen groot worden.

Zorgen voor de toekomst van elk kind

We willen met deze actie ons hart voor een duurzame maatschappij en de toekomst van alle kinderen in de kijker zetten.

"Infino onderscheidt zich door onze kwalitatieve en klantgerichte dienstverlening, maar ook door onze wil om te ondernemen voor morgen, voor de toekomst van onze kinderen. Daarom steunen we projecten tegen kinderarmoede en zetten we ons actief in voor het milieu en de natuur", aldus Agnes Hertogs, CEO van Infino.

"We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in al haar dimensies: economisch, sociaal en ecologisch."

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We hebben een hart voor alle kinderen en de planeet die we voor onze kinderen achterlaten; daarnaast hebben we bij Infino extra aandacht voor de kwetsbaren in de maatschappij. Elke situatie wordt met respect behandeld. We strijden actief tegen kinderarmoede en dragen bij tot een duurzame en verdraagzame wereld waar iedereen zich welkom voelt.

Alles over MVO

Samen groeien, van eikel tot eik

Momenteel staan de kleine boompjes aan te sterken in een veilige omgeving. In de herfst worden ze gepland. Vanaf dan kun je de Infino bomen gaan bewonderen zonder de wandelpaden te verlaten om de rust van het bos niet te storen. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor updates. 

Binnenkort verschijnt er meer informatie over deze actie en krijg je de mogelijkheid om dit fijne nieuws te delen met je netwerk, bijvoorbeeld via ons ambassadeursprogramma.

Ben jij wel te vinden voor deze groei?

           

Sluit dan ook jouw gezin aan bij Infino. We zijn er voor je startbedrag en Groeipakket, een duwtje in de rug voor de aankomst van jullie kind.

Vraag je startbedrag aan

CTA

  • Startbedrag van €1.214,49
  • Stipte uitbetaling
  • Goede service
Startbedrag aanvragen

Deel deze pagina met je netwerk

Lees meer

Zwangerschap

Babyshower organiseren: tips en ideeën

Ontdek in onze handige gids hoe je eenvoudig een fantastische babyshower organiseert. We bieden tips voor het kiezen van thema's, spelletjes, cadeaus, en heerlijke hapjes en drankjes voor een perfecte babyshower.

Zwangerschap

Eerste trimester zwangerschap

Je kwam onlangs te weten dat je een kindje verwacht, de vreugde is groot omdat je een kind draagt, maar er rijzen ook vragen… Wat gebeurt er tijdens de eerste weken van de zwangerschap? Wat verandert er voor jou en voor deze baby in ontwikkeling?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.