YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Zwangerschap

Week van de borstvoeding

Borstvoeding in het openbaar?

Echt talrijk zijn ze nog niet, openbare plekken waar mama’s en baby’s welkom zijn om bijvoorbeeld borstvoeding te geven. In Gent werd de ‘babyspot’ gelanceerd, een gezamenlijk initiatief van Huizen van het Kind en de Kraamkaravaan. Winkels met de sticker van ‘babyspot’ bieden mama’s een comfortabele plek om de baby te verschonen en/of borstvoeding te geven.

Dit zou eigenlijk een heel logisch gebeuren moeten zijn. Maar zelfs nu blijven er – ook in Vlaanderen – nog veel taboes rusten op het feit dat een moeder haar kind op de meest natuurlijke manier voedt. De jaarlijkse, internationale week van de borstvoeding (de eerste week van augustus) blijft dus een noodzakelijke ondersteuning.

Borstvoeding is, ook voor Infino, de normaalste zaak van de wereld en mag gerust op tijd en stond onder de aandacht komen.

Ook de normaalste zaak van de wereld? Flesvoeding. Wij zetten de verschillen nog eens op een rijtje in volgende blog:

Borstvoeding of flesvoeding?


CTA

  • Startbedrag van €1.214,49
  • Stipte uitbetaling
  • Goede service
Startbedrag aanvragen

Deel deze pagina met je netwerk

Lees meer

Studenten

Herexamens; thuis voor de buis

Juli staat typisch bol van vakantieplannen. Alleen durven tegenvallende studieresultaten die vaak hypothekeren. Een tweede zit gepaard met je vakantieveto houden je student thuis. Verdiend? Misschien. Terecht? Hmmm…

Studenten

Studentenjob en het Groeipakket

Beetje geld verdienen? Tuurlijk wel. Maar je wil wel je recht op het Groeipakket / kinderbijslag behouden. Dat kan, onder bepaalde voorwaarden. Het eerste wat je moet doen: je goed informeren. Dit is wat je alvast weten moet ...

Studenten

Examenstress in huis

Ook als ouder is de examenperiode een stresserende bedoening. Papa en mama leven heel hard mee, maar de wil om te helpen wordt niet altijd even goed onthaald.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.