YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Groeipakket

Vermijd een terugbetaling

Verandert er iets? We horen het graag.

We houden graag nauw contact met jou. Eerst en vooral horen we natuurlijk graag hoe het met jou en je kind(eren) gaat. Daarnaast denken we ook aan jouw centjes. Als er iets wijzigt waardoor je recht krijgt op sociale toeslagen, regelen we dat graag zo snel mogelijk voor jou. Maar ook bij een meevaller, delen we graag in je vreugde. Ook al omdat we je niet per ongeluk te veel zouden uitbetalen en dit moeten terugvragen op een later moment.

Vergeet je eBox niet

Als je je eBox geactiveerd hebt, ontvang je ook van ons geen papieren brieven meer. Dat heeft uiteraard tal van voordelen. Check daarom regelmatig ook je digitale post. Misschien wist je nog niet dat wij deze service ook bieden en liep je daardoor een brief mis. Dat willen we uiteraard vermijden. Surf dus regelmatig naar je eBox of stel een herinnering naar keuze in.

Wist je dat je kunt vragen om je te mailen of zelfs te sms'en telkens je een nieuwe digitale brief hebt ontvangen? Dat alles en nog meer voordelen van eBox vind je via de knop hieronder.

Alle voordelen van eBox

Woon of werk je buiten België?

Dan ontvangen wij niet automatisch wijzigingen betreffende je beroeps- of gezinssituatie. Contacteer ons daarom zo snel mogelijk als je situatie wijzigt of het bedrag van van je gezinstoelagen wijzigt. Zo kunnen wij vlot inspelen op deze wijziging zodat wij je snel en efficiënt van dienst kunnen zijn.

Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten

Wanneer moet ik mijn uitbetaler verwittigen?

“Samen groeien” is onze leuze en dat menen we. Wil je ons het schitterende rapport van je zoontje doorsturen? Graag! Via ons portaal My Infino kun je zien wie jouw dossier beheert en persoonlijk contact houden. We zijn altijd blij om je te horen en te zien, ook als het geen invloed heeft op je uitbetalingen.

Alle voordelen van My Infino

Denk vooral aan ons wanneer er iets verandert dat invloed heeft op je kind: een scheiding, een verhuis naar een andere regio of een ander land, je kind stopt met studeren… Zowel de negatieve als de positieve dingen willen we graag vernemen. We leven met je mee.

Meer informatie nodig?

Onze website staat vol actuele en concrete info. Via de zoekfunctie rechts bovenaan (het vergrootglas) vind je ongetwijfeld de pagina die je nodig hebt. Hieronder deden we enkele voorbeelden van veranderingen waarin we je graag bijstaan.

Je vindt ook heel wat antwoorden op veelgestelde vragen via deze link.

We wensen jou en je kind(eren) het allerbeste, in elke fase van het leven.

Deel deze pagina met je netwerk

Lees ook

Zwangerschap

Tweede trimester

Je eerste trimester is net afgelopen, dus beland je in het tweede trimester. Je bent weldra in de helft van jouw zwangerschap. Hoog tijd dus om de balans op te maken van de ontwikkeling van je baby en je algehele gezondheidstoestand.

Zwangerschap

Jezelf én je kindje beschermen tegen de griep

Iedereen weet hoe ellendig je je kan voelen met griep. Dat wens je niemand toe, zeker niet een toekomstige mama. Want dat kleine wezentje in haar buik heeft alle kracht nodig om te groeien.

Zwangerschap

Mama worden

Je staat op het punt om mama te worden en dat brengt sowieso een heleboel gevoelens met zich mee. Hoog tijd om even de balans op te maken van dit nieuwe, prachtige avontuur dat net gestart is.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.