Hi, we zijn Infino... Psstt.. onze service is afhankelijk per regio. Pick je regio, dan krijg je content op maat.

Waar woon je?

Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Home chevron right Blog chevron right Groeipakket

Vermijd een terugbetaling

18 januari 2022

Verandert er iets? We horen het graag.

We houden graag nauw contact met jou. Eerst en vooral horen we natuurlijk graag hoe het met jou en je kind(eren) gaat. Daarnaast denken we ook aan jouw centjes. Als er iets wijzigt waardoor je recht krijgt op sociale toeslagen, regelen we dat graag zo snel mogelijk voor jou. Maar ook bij een meevaller, delen we graag in je vreugde. Ook al omdat we je niet per ongeluk te veel zouden uitbetalen en dit moeten terugvragen op een later moment.

Wanneer moet ik mijn uitbetaler verwittigen?

“Samen groeien” is onze leuze en dat menen we. Wil je ons het schitterende rapport van je zoontje doorsturen? Graag! Via ons portaal My Infino kun je zien wie jouw dossier beheert en persoonlijk contact houden. We zijn altijd blij om je te horen en te zien, ook als het geen invloed heeft op je uitbetalingen.

Denk vooral aan ons wanneer er iets verandert dat invloed heeft op je kind: een scheiding, een verhuis naar een andere regio of een ander land, je kind stopt met studeren, jij krijgt promotie waardoor het gezinsbudget groter wordt… Zowel de negatieve als de positieve dingen willen we graag vernemen. We leven met je mee.

Meer informatie nodig?

Onze website staat vol actuele en concrete info. Via de zoekfunctie rechts bovenaan (het vergrootglas) vind je ongetwijfeld de pagina die je nodig hebt. Hieronder deden we enkele suggesties van veranderingen waarin we je graag bijstaan.

Je vindt ook heel wat antwoorden op veelgestelde vragen via deze link.

We wensen jou en je kind(eren) het allerbeste, in elke fase van het leven.

Please select a CTA Block in the configuration

Deel deze pagina met je netwerk

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.