YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Podcast

Radio Mama: Zelfvertrouwen bij kinderen

Radio Mama: Aflevering 3: Zelfvertrouwen bij kinderen

In deze aflevering heeft Kristien, Steven Gielis te gast. Hij is lector, opvoeder en oprichter van ZITDAZO, een online community die opvoedondersteuning biedt aan onder andere ouders en leerkrachten. Hij vertelt ons hoe we kunnen bouwen aan het zelfvertrouwen van onze kinderen.

           Hoe komt het dat zoveel kinderen een laag zelfbeeld hebben? En hoe kunnen we hen helpen om hun weerbaarheid te vergroten?        

Beluister hier de podcast en neem zeker ook eens een kijkje op https://www.zitdazo.be/

Zelfvertrouwen bij kinderen

Beluister nu de podcast door op de afbeelding te klikken of via de link hieronder.

Ik wil deze aflevering beluisteren


Deel deze pagina met je netwerk

Lees ook

Zwangerschap

Eerste trimester zwangerschap

Je kwam onlangs te weten dat je een kindje verwacht, de vreugde is groot omdat je een kind draagt, maar er rijzen ook vragen… Wat gebeurt er tijdens de eerste weken van de zwangerschap? Wat verandert er voor jou en voor deze baby in ontwikkeling?

Zwangerschap

Tweede trimester

Je eerste trimester is net afgelopen, dus beland je in het tweede trimester. Je bent weldra in de helft van jouw zwangerschap. Hoog tijd dus om de balans op te maken van de ontwikkeling van je baby en je algehele gezondheidstoestand.

Zwangerschap

Jezelf én je kindje beschermen tegen de griep

Iedereen weet hoe ellendig je je kan voelen met griep. Dat wens je niemand toe, zeker niet een toekomstige mama. Want dat kleine wezentje in haar buik heeft alle kracht nodig om te groeien.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.