youtube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog chevron right Vakantie en vrije tijd

Het strand opruimen met je collega’s? Top!

28 april 2022

Bij Infino zien we onze collega’s graag… zelfs op zondag

We kondigden al aan dat we aan het begin van de lente de Belgische en Nederlandse kustlijn opruimden. Op 20 maart 2022 voegden we de daad bij het woord. Heel wat Infino-medewerkers en hun kinderen staken de handen uit de mouwen op een zonnig strand.

Zin om helemaal ondergedompeld te worden in de sfeer van die dag? Geniet van 40 seconden beeldmateriaal vol enthousiaste Infino-medewerkers.

Samen voor een schoner strand

Ieder jaar ruimt de Eneco Clean Beach Cup het strand op aan het begin van de lente. Waarom het zo belangrijk is dat de stranden en duinen plasticvrij zijn, las je al in een vorige blog.

Euh, waarom was het ook weer? Daarom!

We hebben hard gewerkt, en konden tegelijk genieten met onze collega’s, die allemaal erg enthousiast waren. Geef toe: waar vind je nog een ploeg collega’s die blij is om elkaar op een zondag te zien, om stevig te kuisen dan nog? Bij Infino, natuurlijk!          

         

Peter Van Oost

           

Client Advisor       

Een warme, groene, solidaire, zorgzame en duurzame wereld

Elk kind een plaats geven in een duurzame, inclusieve maatschappij, dat doen we bij Infino niet enkel van achter ons computerscherm. Dat vertelden we al in ons visuele mission statement, een filmpje van ongeveer één minuut waarin we vertellen waar we voor staan en wat we willen betekenen. 

Ook ICT-manager Clifford Schelstraete en zijn gezin wilden niet ontbreken op deze dag.

Dit initiatief sluit perfect aan bij de normen en waarden van Infino. Ze zijn de reden waarom wij met alle collega’s met de glimlach naar het werk gaan. Afin, misschien niet dolenthousiast op maandagochtend… 😉 Maar je ziet: zelfs op zondag zijn we blij om elkaar te zien!

Clifford Schelstraete

Manager ICT & Support

Voor groot en klein

Naast het personeelsevent voor de medewerkers en hun gezin, konden de kinderen uit die gezinnen ook genieten van allerhanden activiteiten op het strand: springkastelen, ecologisch theater, standjes van andere partners, een steltenloopster en… een kapsalon waar je haar getooid werd met afval. En natuurlijk kon ook een traditionele Berlijnse Bol niet ontbreken.


Graag tot volgend jaar!


Deel deze pagina met je netwerk

Lees ook