YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Zelfstandigen

Zelfstandig? Infino trakteert op kostbare tijd.

De hr-afdeling vormt een cruciale schakel binnen je onderneming. Maar haar overvolle takenpakket vergt heel wat tijd en specifieke kennis. Bovendien komen daar ook nog eens alle vragen over het Groeipakket terecht – van alle mogelijke ouders. Is een collega zwanger? Schakel dan Infino in voor de regeling van het Groeipakket en uitbetaling van de startbedragen. Zo bespaar je je hr-medewerkers heel wat tijd en administratieve rompslomp. Infino brengt alles piekfijn in orde én zorgt voor de correcte uitbetaling. Het resultaat? Je hr-afdeling behoudt haar focus op de dagelijkse routinetaken. 

Extra hr-taken in goede handen 

Ben je ondernemer? En heb je een getalenteerde ploeg achter jou? Slim geregeld! Toch kruist soms een onvoorziene omstandigheid je pad. Een zwangere medewerker brengt bijvoorbeeld heel wat extra taken met zich mee. Bespaar dan je hr-afdeling vele uren opzoekwerk en administratieve rompslomp: schakel gewoon even de expertise van Infino in. Jouw voordelen? 

  • De administratie van je collega is optimaal geregeld.
  • Je rekent op handige digitale tools. 
  • Je vertrouwt op een team met 100 jaar ervaring.

Het resultaat? Je hr-afdeling bespaart heel wat kostbare tijd. En jij slaapt op beide oren. Dat is pas win-win. 

Een zorgeloze bevalling tegemoet 

Ben je zelfstandig en zwanger? Dan ben jij je eigen hr-afdeling. En ook dan staat Infino voor je klaar. Reken op onze experts voor de uitbetaling van je startbedragen. Zo wandel je een zorgeloze bevalling tegemoet én geef je je kindje een optimale start. 

Als ondernemer heb je andere zaken aan je hoofd dan de opvolging van extra papierwerk. Laat dat dus aan Infino over. Zo heb jij meer tijd om het allermooiste kinderbedje uit te kiezen. En zorgeloos van dat wondertje in je buik te genieten. Want wij brengen alles wel in orde – voor jou én je kindje. Jouw voordelen?

  • Je wordt altijd stipt uitbetaald. 
  • Je rekent op glasheldere informatie op maat. 
  • Je hebt altijd toegang tot je persoonlijke dossier. 

Als zelfstandige is je tijd extreem kostbaar. Dat wéten we. Daarom spitst onze communicatie zich toe op digitale tools – snel, duidelijk en altijd beschikbaar. Infino trakteert jou op:

  • handige checklists 
  • interessante blogs 
  • vlotte communicatie 

Bovendien raadpleeg je je persoonlijke dossier de klok rond. Hoe? Ga naar My Infino. Daar zie je meteen wanneer je volgende uitbetaling is gepland – ook op je smartphone. Handig! 

Welkom bij Infino

Ben je zwanger? Of benieuwd naar de mogelijkheden voor je hr-afdeling? Neem dan contact op via chat, mail of het contactformulier. Infino staat voor je klaar – dag en nacht. 

Deel deze pagina met je netwerk

Lees ook

Zwangerschap

Eerste trimester zwangerschap

Je kwam onlangs te weten dat je een kindje verwacht, de vreugde is groot omdat je een kind draagt, maar er rijzen ook vragen… Wat gebeurt er tijdens de eerste weken van de zwangerschap? Wat verandert er voor jou en voor deze baby in ontwikkeling?

Zwangerschap

Tweede trimester

Je eerste trimester is net afgelopen, dus beland je in het tweede trimester. Je bent weldra in de helft van jouw zwangerschap. Hoog tijd dus om de balans op te maken van de ontwikkeling van je baby en je algehele gezondheidstoestand.

Zwangerschap

Jezelf én je kindje beschermen tegen de griep

Iedereen weet hoe ellendig je je kan voelen met griep. Dat wens je niemand toe, zeker niet een toekomstige mama. Want dat kleine wezentje in haar buik heeft alle kracht nodig om te groeien.