YouTube thumbnail

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Groeipakket

Duurzame keuzes maken, ook voor je Groeipakket of kinderbijslag

We maken vandaag meer dan ooit bewuste keuzes. Gezonder eten, meer bewegen, afval beter sorteren, work-life balance onderhouden, producten kiezen met een lagere voetafdruk... Huishoudens zien er een pak duurzamer uit in vergelijking met 20 jaar terug. Maar is je uitbetaler voor het Groeipakket of kinderbijslag ook zo duurzaam? Wist je dat je kan kiezen? 

Gemeenschappelijke waarden 

Bij Infino geloven we dat ELK kind een gelijke kans verdient in een betere wereld. Je wil je kind zien opgroeien in een gezonde en stabiele omgeving. Dat willen we ook. Samen durven groeien, dat is onze leuze. En dat menen we.  

We onderscheiden ons elke dag door de manier waarop we communiceren.  

  • Inclusiviteit – elke origine, elke gezinssamenstelling... Samen vormen we een gemeenschap. Geen onderscheid, enkel samenhorigheid.  
  • Inspiratie - het maakt niet uit of je veel of weinig budget hebt om je kindje te entertainen. We voorzien tal van leuke tips en ideetjes om je bengeltjes aan het lachen te brengen. Pssst... vaak ook met gerecycleerd materiaal.  
  • Kennis en advies – no moshaming of dad shaming what so ever. Bij Infino erkennen we de struggles die we als ouders doormaken. Het is oké om een mindere dag te hebben. Het is oké om niet perfect te zijn. Elke ouder doet alles wat mogelijk is. We zijn trots op alle ouders!  

Sluiten deze waarden ook aan bij jouw ideale uitbetaler? Overstappen kan, je bent van harte welkom. 

Maak de duurzame stap



 



Een Infino bos voor elk aangesloten kind in 2021 

Duurzaam handelen is voor ons geen papieren tijger. Het klimaat, de leefwereld die we doorgeven aan onze kinderen, verdient onze aandacht. We willen allemaal wonen, wandelen, sporten en genieten van een mooie leefwereld. Dat idee willen we extra ondersteunen door een boom te planten voor elk kind aangesloten in 2021. 

Wat maakt Infino zo anders?

Je kan kiezen welke uitbetaler je Groeipakket / kinderbijslag betaalt. Kiezen is niet eenvoudig.

Ontdek ons verhaal

Deel deze pagina met je netwerk

Lees ook

Opvoeden

Allereerste schooldag

Hoe bereid ik mijn peuter voor op de eerste schooldag? Enkele tips om hiermee om te gaan vind je in ons artikel.

Opvoeden

Pleegzorg

Elke dag opnieuw staan meer dan 4000 Vlaamse pleeggezinnen klaar voor kwetsbare kinderen en jongeren of volwassenen met een beperking of een psychiatrische problematiek. Vaak omdat hun ouders voor korte of lange tijd niet voor hen kunnen zorgen.

Opvoeden

Groter nest

Groter nest, grotere zorgen? Wanneer je met twee naar het ziekenhuis vertrekt maar met z’n drieën terugkomt… dan heb je best alles al klaarliggen. Van papflessen tot pampers.