Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Vakantie en vrije tijd

Dag van de jeugdbeweging

Dag van de jeugdbeweging

Op 23 oktober 2020 (en 22 oktober 2021) wordt de jeugdbeweging in de verf gezet!

Dag van de Jeugdbeweging is een organisatie van 8 jeugdbewegingen: Chirojeugd Vlaanderen, FOS Open Scouting, IJD, Jeugd Rode Kruis, JNM, KLJ, KSA en Scouts en Gidsen Vlaanderen. Door het organiseren van verschillende acties zetten zij hun werking in de kijker en maken ze anderen warm om zich ook aan te sluiten.

Ondanks de eigenheid die elke jeugdbeweging kenmerkt, hebben ze ook veel met elkaar gemeen. Zo dragen ze allemaal samenwerking, ontwikkeling en openheid hoog in het vaandel en hechten ze ook allemaal veel belang aan toegankelijkheid voor alle kinderen en jongeren.

Door het organiseren van allerlei activiteiten en spelen tijdens hun wekelijkse bijeenkomsten vormen ze het ideale platform voor je kind om zijn talenten te ontdekken, vaardigheden verder te ontwikkelen en te leren samenwerken.

Deze feestdag dient bovendien ook om de vele vrijwilligers die hun steentje bijdragen een keertje in de bloemetjes te zetten.

Zin om mee te vieren? Je vindt hier een overzicht van alle activiteiten in jouw buurt.

https://www.dagvandejeugdbeweging.be/


Deel deze pagina met je netwerk

Lees meer

Zwangerschap

Babyshower organiseren: tips en ideeën

Ontdek in onze handige gids hoe je eenvoudig een fantastische babyshower organiseert. We bieden tips voor het kiezen van thema's, spelletjes, cadeaus, en heerlijke hapjes en drankjes voor een perfecte babyshower.

Zwangerschap

Eerste trimester zwangerschap

Je kwam onlangs te weten dat je een kindje verwacht, de vreugde is groot omdat je een kind draagt, maar er rijzen ook vragen… Wat gebeurt er tijdens de eerste weken van de zwangerschap? Wat verandert er voor jou en voor deze baby in ontwikkeling?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal één keer per maand een nieuwsbrief met wijzigingen in bedragen, nuttige tips, inspiratie over opvoeding en ander nieuws.