Infino logo

Welkom bij Infino. Gezinsbijslagen verschillen per regio van je kind(eren).

Waar woon je?

  • Vlaanderen
  • Brussel
  • Wallonie
Je kan achteraf steeds je keuze wijzigen.

Blog Vakantie en vrije tijd

De voordelen van een herfstwandeling in het bos met een picknick

Het is herfst. Het kwik duikelt naar beneden, de dagen duren minder lang en natte bladeren dwarrelen op de grond. Heb jij ook last van een herfstdip? Zie je op tegen het donkere weekend – binnen én met rondhuppelende kinderen? Dat hoeft zo niet te zijn. Ons advies? Duffel je goed in en ga naar buiten! 

Frisse lucht: goed voor je gezondheid én moraal

  1. De herfst is het perfecte seizoen voor een stevige boswandeling met je gezin. Echt waar! Denk even niet aan de glibberige modderpaadjes en koude temperaturen. Bekijk het vanuit een nieuw en verrassend standpunt: Een warme trui, een dikke winterjas en waterdichte laarzen. Met die drie items geniet je optimaal van de verkwikkende herfsttemperaturen. Het resultaat? Je gezin krijgt een energieboost. En iedereen zit goed in zijn vel. 
  2. Geraakt het zonlicht niet meer binnen in je donkere huiskamer? Zoek dan zelf de zonnestralen op. Net vóór de middag pakt de zon uit met schitterend herfstlicht. Blijf even stilstaan. Voel de warmte van de zon op je 


Meer nog...

Infino plant een bos van wel meer dan 10.000 bomen. Jawel. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden om de wereld beter achter te laten. Onze kinderen verdienen het. 

Alles over het Infinobos

 


Sluit je nu aan bij Infino

  • Geen onderbreking in betaling
  • Tijdig en correcte uitbetaling
  • Persoonlijk advies
Ik sluit nu aan bij Infino

Deel deze pagina met je netwerk

Lees meer

Opvoeden

Allereerste schooldag

Hoe bereid ik mijn peuter voor op de eerste schooldag? Enkele tips om hiermee om te gaan vind je in ons artikel.

Opvoeden

Pleegzorg

Elke dag opnieuw staan meer dan 4000 Vlaamse pleeggezinnen klaar voor kwetsbare kinderen en jongeren of volwassenen met een beperking of een psychiatrische problematiek. Vaak omdat hun ouders voor korte of lange tijd niet voor hen kunnen zorgen.

Opvoeden

Groter nest

Groter nest, grotere zorgen? Wanneer je met twee naar het ziekenhuis vertrekt maar met z’n drieën terugkomt… dan heb je best alles al klaarliggen. Van papflessen tot pampers.